jimmy 327 Napisano Avgust 2, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan KLX 650 '93 Renthal volan "Paris Dakar - enduro high ", Acerbisovi stitnici, Acerbisov skid plate, Ada izduv malo ulubljen (grmi kao Sveti Ilija), trenutno putne gume na njemu,a uz motor ide i par kros-enduro guma,prednja prakticno nova,zadnja potrosena 30%, Vile pred sezonu uradjene,kocione plocice prednje i zadnje nove Cena 1900e Sveze slike za koji dan,do tad evo par "starijih" 060/3232-585 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Avgust 3, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi Jimmy???????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Avgust 3, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Lepa spravica Cerali bi se Shmu sa ovima a!? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Avgust 3, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj KLX je bez mane.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 3, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jes dobar ...boo majku... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 3, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj KLX je bez mane.... ti znas sta je dobro? pa si sebi uzeo to sranje! p.s. motor je odlican 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Avgust 3, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja da ce botina kad tad da se mane blata i predje na asfalt... Srecno sa prodajom odlicnog zelenka! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7206 Napisano Avgust 4, 2012 Drug član, 3074 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Za ovu lovu, boljeg nema. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano Avgust 4, 2012 Drug član, 836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan oces na asfalt sa er5 1998? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Avgust 4, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan oces na asfalt sa er5 1998? Trenutno me samo kes zanima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano Avgust 4, 2012 Drug član, 836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan oces na asfalt sa er5 1998? Trenutno me samo kes zanima a to nije problem kesa nema Alja zna motor menjo semeringe na viljuskama pre neki dan, pa ako se predomislis znas koga mozes da pitas p.s. sretna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Avgust 4, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan oces na asfalt sa er5 1998? Trenutno me samo kes zanima a to nije problem kesa nema Alja zna motor menjo semeringe na viljuskama pre neki dan, pa ako se predomislis znas koga mozes da pitas p.s. sretna prodaja oki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Avgust 5, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj KLX je bez mane.... ti znas sta je dobro? pa si sebi uzeo to sranje! p.s. motor je odlican ...ti kad izadjes iz garaze na svetlost dana imas pravo da progovoris!!! Do tada mute!!!! KLX bez mane!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 5, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj KLX je bez mane.... ti znas sta je dobro? pa si sebi uzeo to sranje! p.s. motor je odlican ...ti kad izadjes iz garaze na svetlost dana imas pravo da progovoris!!! Do tada mute!!!! KLX bez mane!!!! ja izasao, mora da se pozdravimo, jer kad ti sada udjes u istu, ko zna kad ce se vidimo ponovo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Avgust 6, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan neke friske 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Opasno izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 8, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jako, bas jako mi je zao sto prodajes makinu ! Prosle godine sam probao ovog Zelenka i momentalno poceo glasno da razmisljam o promeni motora. Afrika koju sam tada vozio je bila perfektna, ali sam shvatio da 90 kilograma razlike mnogo znaci za vozaca kada je offroad u pitanju. Zelenko ima fabrickih 150 kilograma, vodeno hladjenje, USD viljuske, paljenje motora na dugme. Mogu slobodno reci da je to jedan praaaaaavi ENDURO za nese uslove. Odlicno je izbalansiran. Do prve trecine gasa je veoma pitom, sto meni licno odgovara, a kasnije je to jedna podivljala neman. Spreman je da odgovori na svaciji zahtev. Prednje (obrnute) viljuske odlicno apsorbuju sve neravnine i uz kros gume, motor je prohodan i u tezem off-u. Ovo sve je ocekivano od jednog ovakvog motora, ali nije ocekivano da na asfaltu skupi neke poene. Medjutim, Zelenko ima tako cudnu ciklistiku da mu po krivinama uopste nije potrebno neko dublje obaranje, a krivina vec prosla. Mislim da tome, osim ciklistike, doprinosi njegov prgavi agregat, koji kako rekoh, kada se predje prva trecina gasa, isporucuje bas mnogo snage i obrtnog momenta. Da ovo nije javno mesto, sad bih se izdrao na Jimmyja, i svasta bi mu rekao, ali... Mogu samo da kazem da mi je zao sto ovaj oglas, ako vec mora da postoji, nije postavljen pre tri meseca kada sam ja kupio ovakvog KLX-a. I moj je odlican, kao i ovaj sto se prodaje, ali barem ne bi imao cimanje oko trazenja, a i znao bih unapred da kupujem odlican primerak. Iskreno, ne ulazeci u razloge, bilo bi mi drago da ga ne prodas. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Avgust 10, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 13, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Е па, Џими, стварно си абнормалан што продајеш зелека! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Avgust 13, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Е па, Џими, стварно си абнормалан што продајеш зелека! pravo da ti kazem,jos nisam rascistio sa sobom dal da ga prodajem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 16, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Надам се да ћеш се опаметити, али сви знамо да би то био дуг и тежак процес! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Avgust 26, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da pitam: KoLko moz dA raZviJe?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6448 Napisano Avgust 26, 2012 Enduraš, 6402 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan dvesta iz mesta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Avgust 31, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Preko dvesta nisam prob'O Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Septembar 30, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Koza ipak mora da promeni vlasnika,cena je 1750e bez daljeg cenkanja,a ko bi ipak da se cenka,napravicu cenu i za njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...