Jump to content

Moto Zajednica

Pihhhh rajdersi

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova
Po meni su rajdersi "lezi *lebe da te jedem". Pogotovo sto sam se sa jednim "uglednim"clanom rajdersa druzio izvestan vremenski period i video koliko je tu drugarstva i kolegijalnosti. Po meni je nemoguce da grad poput NS nema jedan da kazemo OZBILJAN MC svi su kao nesto podeljeni i varijanta ako se druzis sa tim i tim moras da budes protiv tog i tog. A meni je pun qurac licemerja. U aprilu jako dobrom drugaru stize HYOSUNG GT650R drugi ma gsxr750rw 93 i ja kao u predskolskom Z400J I neinteresuju me nikakvi skupovi i MCme neinteresuju me ni skupovi ni MC nego voznja tipa idemo do Libije i nazad to nam je tu.... Samo jos malo da utegnem dedu za sezonu i to je to. 8)8)

Pa da se i ja oglasim povodom ove teme, kao bajker iz NS i kao jedan od NS RIDERS-a.

Nazalost, ima dosta istine u vezi tih negativnosti, ali ne u potpunosti. Takvu sliku cine pojedinci koji vuku vodu na svoju vodenicu iz nekih licnih interesa. I medju nama motoristima ima i dobrih i losih likova i onih koji su dovoljno naivni da se povedu za losima. Nemam nameru da objasnjavam ko je ko u NS, ko je ovakav, a ko onakav... ostavljam vam to da sami ukapirate... Jednom sam vec u MM forumu pominjao razliku izmedju dobrih i losih, izmedju bajkera i onih koji samo voze motore... Ko je to tada ukapirao-ukapirao je ko nije-nije...

Ne treba generalizovati klubove prema pojedincima, niti pojedince prema klubovima... to nije u redu. U svakom klubu ima i ovih i onih... i situacija kada klubove vode negativci, a ostali clanovi ispastaju... Klubovi po celoj ovoj nasoj drzavici nicu ko gljive posle kise i to u glavnom potenciraju likovi koji zele da budu vodje iz licnih interesa, a redje jer zele nesto dobro da urade. Bolje bi bilo svima kada bi bilo manje klubova pa bi tada i pozitivaca bilo vise na jednom mestu, a oni koje vode licni interesi i zelja da budu vodje nasli bi se u situaciji da moraju da se bore sa sebi slicnima jer bi medjusobno bili konkurencija i morali bi da odustanu i svoje komplekse da lece na drugom mestu...

NS kao grad je specifcna sredina u specificnim vremenima, gde su sve bolesti cele jedne drzave u tranziciji koncentrisane na malom prostoru, gde su ucene i uticaji politickih i novcanih centara moci izuzetno jaki, pa kao takvi uticu i na moto klubove... To su komplikovane i teske situacije u kojima je sacuvati svoje JA, a uz to i opstati prava umetnost...

Ima nas koji bi smo glavom kroz zid, nas ciji je ponos takav, ima kompromisno raspolozenih, a i onih... drugih... da ne lajem... prodanih dusa... Ovde mislim i na moj klub ali jos vise i na druge klubove (ne generalizujem - govorim o pojedincima u klubovima).

Duca je onako temperamentno reagovala jor joj je ta situacija delimicno, ali dovoljno poznata. Njoj se specijalno zahvaljujem u ime svih NS bajkera (pozitivaca).

Toliko za sada... Uostalom... dodjite na sajam motora u NS, pa cete imati prilike da vidite bar pricu o medjuklubskim odnosima... Ko je zajedno, a ko se odvaja...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 118 postova

E Miladine ja te neznam a mozda se i znamo ali ti si promasio i sajt i temu,neki te kritikuju drugi se izvinjavaju a ja licno ostajem bez texta.

Ima jedna narodna:Moze covek da pogresi ulicu i broj ....................

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja