ljadza 331 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Sredjivao sam danas nesto na skuteru,pa odlucih da pogledam stanje pogonskog kaisa , i utvrdih da je u katastrofalnom stanju, e sad posto ne mogu da ga skinem, a hteo bih da sutra kupim potrebne su mi dimenzije, a bilo bi dobro i ako neko zna neki link za specifikacije delova za kineze, da postavimo ovde. hvala unapred Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Jul 29, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako se radi o kinezu 49ccm sa 4T motorom, onda su ti dimenzije kaisa 729x17,7x30. Ako nije samo na Google ukucaj ime skutera pa driving belt dimension i trebalo bi da ti izbaci dimenzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan nije 49 ccm, vec je 125 ccm probao sam i tako sa guglom ali nece nesto hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 30, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Зашто не питаш то екипу из "Скутер кафеа"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Avgust 2, 2012 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Po katalogu delova Sprint skutera koji su uvozili i prodavali Sprint Fvision 125, pogonski remen je 835 x 20 x 30. Identican remen ide za model Grizzy 125. Uvoznik Massetehnik, NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Avgust 4, 2012 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, danas sam sredio sve to, puklo je par pera sa diska onog na prednjem delu varijatora,pa je to cepkalo kais pa sam i to kupio sada skuter krece mekano kao puter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...