Jump to content

Moto Zajednica

sraf na karteru-oroblemcic

Recommended Posts

• Drug član, 1056 postova
  • Motocikl: Majesty 250, Burgman 400

Imam problem sa tim sto mi je oblajznuo navoj na karteru i sad ne mogu da zavrnem sraf za uspustanje ulja vrtise beskonacno. Opalio sam tim srafom u ivicnjak kad sam ucio da vozim :-) I sad tu stalno kapucka ulje plasim se da mi ne izleti sraf od pritiska ulja svo ulje bi mi otislo ispod zadnjeg ticka. Sta da radim,inace goz 500 s je u pitanju

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

pa narezes drugi navoj,ili se taj sredi ako moze,mada,verovatno je pocupao navoj,najlepse bi bilo smaknuti karter i resiti to,

narezati reducir ili sledeci navoj za broj veci i resena stvar,moze na licu mesta ali zbog opiljaka nije preporucljivo,karter se lako polse skidanja zadihtuje..

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: ktm 990

Imam problem sa tim sto mi je oblajznuo navoj na karteru i sad ne mogu da zavrnem sraf za uspustanje ulja vrtise beskonacno. Opalio sam tim srafom u ivicnjak kad sam ucio da vozim :-) I sad tu stalno kapucka ulje plasim se da mi ne izleti sraf od pritiska ulja svo ulje bi mi otislo ispod zadnjeg ticka. Sta da radim,inace goz 500 s je u pitanju

pritiska u karteru nema,a to uradis kao sto ti je Bokilic rekao... :takoje:

• Drug član, 1056 postova
  • Motocikl: Majesty 250, Burgman 400

Odlicno znaci nemoram da kupujem drugi. Uz to nemoze pod pritiskom da ga izbaci jer ga nema. Divno onda neka saceka menjanje ulja pa da odradim to tada. Gde bi mogao to da uradim,imate li ideju. Moze li u bilo kojok malo bolje opremljenoj metalostrugarskoj radnji ili...?

• Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova
  • Motocikl: rd07 oca mu jebem

Ja imam neki slican problem na Teneri, i onaj crveni silikon radi posao...Ipak, ako si u mogucnosti, napravi tu novi navoj, stavi drugi sraf i resi problem 1neznam.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja