Djusi_998 460 Napisano Novembar 10, 2007 Ducatista, 2921 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam citao na eurosportu, pise da ce rossi ukoliko yamaha ne poboljsa motor, preci u ducati 2009 godine Kolko bi bio srecan da se to ostvari !!! Mada nisam siguran sta bi u tom slucaju bilo sa Stonerom tj. Melandrijem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 11, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan To da ce preci u Ducati 2009. je verovtano najbolja odluka koju je mogao da donese. Zamislite tu kombinaciju!!! Najbolji vozac+najbolji motor+najbolje gume=ubedljiva titula. Sledeca sezona ce biti zanimljiva,ali 2009. ce biti jos bolja ako Rossi predje u Ducati. Zamisli jos da Italiani prave i gume ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Novembar 13, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko je u pravu za probleme koje rossi ima privatno, ali on je ipak najplaceniji Italijanski sportista, a 4-ti u svetu. Previdjate da dolazi Melandri u Ducati. Sto ja tumacim da Stoner ode kao i j...ni Kentacki kid, a ako Yamaha i michelin prorade, bice klanje izmedju Rossi, Pedrossa i Melandri. Meni je najzalije sto je Dr. otisao iz Honde, jer sigurno ne bi izgubio dve god. bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Novembar 21, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad, postoji "mala" razlika u nacinu kako je Hayden dosao do titule prosle godine i Stoner ove. Ne bih ja rekao da ce Stoner tek tako i uskoro da "ode". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Novembar 23, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Zakuvalo se u prelaznom roku. Videcemo ? Ja i dalje tvrdim da je Rossi najkompletniji vozac od svih u moto GP. To znaci da ne samo sto vozi, vec zna da saradjuje sa timom i prenese svoja zapazanja tokom set-a motora. E sada, sto je Yamaha k..c jebiga! I Melandri i Pedrosa su ozbiljno dobri, a dolaze i novi momci. Touzland, Lorenco. Bice tu svasta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1127 Napisano Novembar 23, 2007 Ne silazi, 5526 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ovdje tutnem najfriskije vijesti. Mislilo se kad se Yamaha ono malo "popravila" ove sezone da je to model za 08 sezonu,ali Japanezi su tek sada objavili model za 2008 seonu koji ce svjetlo dana ugledati na sljedecim zimskim testovima. Izgleda da bi "klavijatura" sljedece godine mogla zasvirati malo bolje,pod dirigentskom palicom maestra Valentina Rossija. E sto se tice novih momaka,po dosadasnjim testovima najbolji je Andrea Dovozioso koji je u zapecak stavio i 250ccm i SBK sampione Lorenza i Toselanda. I njime su odusevljeni kako rukovodioci tima tako i mehanicari koji kazu da je nevjerovatno precizan i daje mnogo povratnih informacija sto im u mnogome olaksava zivot. Eto da ne kazu da je samo Rossi dobar po tome pitanju. Melandri se jos nije prilagodio na Dukca,da li ce on biti kao i Capirex ove sezone u odnosu na klubskog kolegu vidicemo,dok sa druge strane de Puniet ce mnogima da zagorca zivot(trenutno je povrijedjen i ceka na operaciju palca,pa nece biti na testovima do januara kako kazu),ako bude kao na dosadasnjim testovima,kao i bivsi sampion Hayden kome je nova Honda izgleda legla,jer je malo veca u odnosu na proslogodisnji model koji je bio portabl ili ti po Pedrosinim mjerama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Novembar 26, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Testovi su testovi, kao i pol poz. ali kada krene trka, onda se vidi ko je junak t.j. majstor. Samo da klavir proradi, dok je matorac (V.R.) na njemu. Navijam za matorca !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Novembar 26, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ja cu se drzati teme, sta je uradio sa porezom, da li se to zavrsilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Novembar 26, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Eee, pa to nigde ne ide tako brzo. Prvo poreski organi to treba da dokazu, pa odna sudovi pa.... Ma nikada mi nece biti jasno, to sto ljudi koji imaju toliki novac, ne zele da plate porez, pa ih drzave jure. Jeb...te, jesu ti porezi veliki, ali velika vecina sveta zivi jako dobro i sa daleko manjim kontom u banci. Ja bih uvek, kao sto je na zapadu normalno te novce dao u dobrotvorna svrhe i time se oslaobodio placanja iste, a ova bi opet, nekome koristila. Imaju milijarde, a frka im za milione. Jeb...ga ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...