Jump to content

Moto Zajednica

Sta je Rossi-ja po drugi put kostalo titule???

Recommended Posts

• Ducatista, 2921 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Sad sam citao na eurosportu, pise da ce rossi ukoliko yamaha ne poboljsa motor, preci u ducati 2009 godine

Kolko bi bio srecan da se to ostvari !!! Mada nisam siguran sta bi u tom slucaju bilo sa Stonerom tj. Melandrijem.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1777 postova

To da ce  preci u Ducati 2009. je verovtano najbolja odluka koju je mogao da donese. Zamislite tu kombinaciju!!! Najbolji vozac+najbolji motor+najbolje gume=ubedljiva titula. Sledeca sezona ce biti zanimljiva,ali 2009. ce biti jos bolja ako Rossi predje u Ducati.

Zamisli jos da Italiani prave i gume ;D

• Svrati ponekad, 106 postova
  • Motocikl: Honda XL1000V Varadero

Lalajko je u pravu za probleme koje rossi ima privatno, ali on je ipak najplaceniji Italijanski sportista, a 4-ti u svetu. Previdjate da dolazi Melandri u Ducati.

Sto ja tumacim da Stoner ode kao i j...ni Kentacki kid, a ako Yamaha i michelin prorade, bice klanje izmedju Rossi, Pedrossa i Melandri. Meni je najzalije sto je Dr. otisao iz Honde, jer sigurno ne bi izgubio dve god. bezveze.

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Pa sad, postoji "mala" razlika u nacinu kako je Hayden dosao do titule prosle godine i Stoner ove. Ne bih ja rekao da ce Stoner tek tako i uskoro da "ode".

Zakuvalo se u prelaznom roku. Videcemo ? Ja i dalje tvrdim da je Rossi najkompletniji vozac od svih u moto GP. To znaci da ne samo sto vozi, vec zna da saradjuje sa timom i prenese svoja zapazanja tokom set-a motora. E sada, sto je Yamaha k..c jebiga! I Melandri i Pedrosa su ozbiljno dobri, a dolaze i novi momci. Touzland, Lorenco. Bice tu svasta.

• Ne silazi, 5526 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Evo da ovdje tutnem najfriskije vijesti.

Mislilo se kad se Yamaha ono malo "popravila" ove sezone da je to model za 08 sezonu,ali Japanezi su tek sada objavili model za 2008 seonu koji ce svjetlo dana ugledati na sljedecim zimskim testovima. Izgleda da bi "klavijatura" sljedece godine mogla zasvirati malo bolje,pod dirigentskom palicom maestra Valentina Rossija.

E sto se tice novih momaka,po dosadasnjim testovima najbolji je Andrea Dovozioso koji je u zapecak stavio i 250ccm i SBK sampione Lorenza i Toselanda. I njime su odusevljeni kako rukovodioci tima tako i mehanicari koji kazu da je nevjerovatno precizan i daje mnogo povratnih informacija sto im u mnogome olaksava zivot. Eto da ne kazu da je samo Rossi dobar po tome pitanju.

Melandri se jos nije prilagodio na Dukca,da li ce on biti kao i Capirex ove sezone u odnosu na klubskog kolegu vidicemo,dok sa druge strane de Puniet ce mnogima da zagorca zivot(trenutno je povrijedjen i ceka na operaciju palca,pa nece biti na testovima do januara kako kazu),ako bude kao na dosadasnjim testovima,kao i bivsi sampion Hayden kome je nova Honda izgleda legla,jer je malo veca u odnosu na proslogodisnji model koji je bio portabl ili ti po Pedrosinim mjerama.

Testovi su testovi, kao i pol poz. ali kada krene trka,  onda se vidi ko je junak t.j. majstor. Samo da klavir proradi, dok je matorac (V.R.) na njemu.  Navijam za matorca !!!

Eee, pa to nigde ne ide tako brzo. Prvo poreski organi to treba da dokazu, pa odna sudovi pa.... Ma nikada mi nece biti jasno, to sto ljudi koji imaju toliki novac, ne zele da plate porez, pa ih drzave jure. Jeb...te, jesu ti porezi veliki, ali velika vecina sveta zivi jako dobro i sa daleko manjim kontom u banci. Ja bih uvek, kao sto je na zapadu normalno te novce dao u dobrotvorna svrhe i time se oslaobodio placanja iste, a ova bi opet, nekome koristila. Imaju milijarde, a frka im za milione. Jeb...ga !

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja