Trigger 47 Napisano Jul 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izvor "O21" Vozač mopeda, čiji je identitet za sada nepoznat, poginuo je danas kod Žablja, kada je na njega "sitroenom" naleteo Miroslav S. (36) iz Čuruga, saopštila je novosadska policija. Do saobraćajne nesreće je došlo kada je Miroslav S, koji je vozio pod dejstvom alkohola, udario u zadnji deo mopeda. Vozač mopeda je od udarca i pada preminuo na licu mesta. Policija će utvrditi identitet poginulog, a protiv Miroslava S. biće podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja. http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Poginuo-motociklista-kod-Zablja.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Jul 28, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuu...saucesce porodici..a ovog majmuna treba lincovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8293 Napisano Jul 29, 2012 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan I ja nekad na svoju sramotu popijem pivo pa za volan, kao nije strašno ja sam iskusan znam šta radim. Kolektivna svest nam je na kritično niskom nivo, moramo početi sami od sebe, pa svako po malo i da vidiš. Saučešće porodici i prijateljima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...