srdjos 10 Napisano Februar 25, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Novi skuter bi ukrali i nekome iz garaže. Govorim o celokupnom odnosu motora i skutera na ulici u ITA vs SRB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 26, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Osiguran od krađe, zabole me... Čuva ga snajper-osamdesetogodišnja komšinica... i Đuka... vidi kako ga samo gleda! Još uvijek je hladno pa je pokriven, na ljeto sigurno neće biti... smor je ovo skidati i stavljati stalno... još kada se bude svaki dan vozio... pih... screen shot pc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1275 Napisano Mart 1, 2017 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi neki baja iz Beograda Ja sam je napravio, a imam još jednu malo veću bez mehanizma za hvatanje prednjeg točka. Na prodaju su obe, pa ko je zainteresovan neka se javi. pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano April 1, 2017 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Moj je preživeo 3 noći ispred zgrade pored bandere sa disc lock-om, ništa mu ne fali, kanda će na novi parking na duže i bliže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blacksmith 140 Napisano Jul 2, 2019 Svrati ponekad, 22 postova Lokacija: Borča Motocikl: V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/blacksmith011/ www.blacksmith011.rs Imam raznih i praktičnih stvari... Stalak,držač Za parking,prevoz Za pomeranje i pakovanje motora po garaži... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...