Mishke 574 Napisano Jul 30, 2012 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost opet alkohol... Taj alkohol je takvo zlo da nema veceg od njega... neka mu je vecna slava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 30, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Rekao je da je vozač bio pod dejstvom alkohola i da je vozio veoma brzo. Vozac motora ili kola? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Jul 30, 2012 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Rekao je da je vozač bio pod dejstvom alkohola i da je vozio veoma brzo. Vozac motora ili kola? Vozač motora na žalost, proširio putanju, prešao u drugu traku i direkt u auto. Nek mu je laka zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draguljce 9 Napisano Jul 30, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 30, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima poginulog ! Nisam bio tamo, al ovo sto su Fijuku rekli da je motociklista bio pod dejstvom alkohola bih uzeo malo sa rezervom. Kolko znam, da bi utvrdili dal je neko pod dejstvom alkohola, policija ima dve mogucnosti: 1. Duvanje u balon il dreger 2. Vadjenje krvi i ispitivanje u laboratoriji Ovo prvo bih odbacio, jer je covek poginuo, a za ovo drugo - cisto sumnjam da je hitna pomoc mogla da utvrdi na licu mesta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vamp 6 Napisano Jul 30, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Policija i Hitna pomoć nije ništa rekla Fijuku u vezi alkohola nego ljudi koji su videli tipa kad je krenuo pijan iz Bele Ckrve. Ljudi koji si bili zajedno sa njim u kampu. Ali uvek ide ona priča, koliko sam puta pijan vozio i stigao do kuće no problemo, ali đavo nikad ne spava, ko zna koliko je do sada ispravljao krivine ali ovog puta naiđe auto, nije imao sreće Tuga i žalost ali nauk za sve koji vole da potegnu na skupovima i da voze pod dejstvom alkohola 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 30, 2012 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan svi smo mi gospodari,svoje sudbine.Bilo i bice.Neka mu je laka crna zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Jul 30, 2012 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Nismo bas uvek svi gospodari svoje sudbine,999 puta jesmo a samo jednom nismo. Dosta ljudi sa moto skupa vozi pod dejstvom alkohola,neki drugacije ni nemogu. Na vecini skupova te na samom ulazu bukvalno teraju da uzmes rakiju,pa krene drustvo pa pivo. . . i umesto da kad se vec popilo prespava na zalost ima ljudi koji sedaju u takvom stanju na motor i voze. Sto je strasno po sve ucesnike. Laka mu crna zemlja. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Jul 30, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, cuvajte se ljudi. Neka pociva u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 31, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo drugacije..da je vozac auta bio alkoholisan i da je otpozadi udario motociklistu Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 31, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/1147370/Poginuo+motociklista+kod+Žablja.html Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 31, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Dark, nazalost taj dan je bilo vise nesrecnih slucajeva i ovde se radi o pogibiji drugog bajkera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 31, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. Ovo je kao na ratistu..2 tocka su rizik..zao mi ljude, krivi ili je-to je nebitno.. Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, istina je. To je moj drug iz osnovne škole. Ne znam koliko je umesno, ali ovaj deo foruma postoji i da ne bismo ponavljali greške svojih nastradalih kolega. Alkohol, brzina , krivina, asfalt - sve može da bude uzrok ove nesreće. Pokojnog Duleta sam poznavao, sećam se imao je najlepšu "petnaesticu" u Dolovu, ali se ne sećam da je posle toga imao i vozio bilo kakav motor. Čak i tog Tomosa nije mnogo vozio, drugim rečima, nije bio baš "zagrižen" za motore. Nemalo sam se iznenadio kada smo se sreli pre dve-tri godine na skupu u Kovinu, kada je vozio Virago 1100. A sada evo vidim da je nastradao na sportskoj Yamahi.U proteklih 10-tak godina motori su postali lako dostupni, za 1000-2000 EUR, može da se kupi motor koji ima preko 100 KS, i koji je u rukama početnika ( bez obzira na godine)prava tempirana bomba. Ako uzmemo u obzir loše održavanje takvih motora, lošu obuku, nedostatak mesta gde bi bezbedno mogao da proveriš granice sebe i motora, recept za nesreću je potpun! Put na kome se desila tragedija dobro poznajem, što neko reče - to i nije krivina, ako gledaš dovoljno daleko ispred sebe, teško može da te iznenadi auto, makar i gazio belu liniju, pored puta su trava i pesak, tako da ni izletanje ne mora da bude fatalno. Sa druge strane, malo peska na putu, kontra nagib krivine, strah da se motor nagne još koji stepen, fiksacija na auto koji se približava , panika... Tanka je linija koja može da prelomi na jednu ili drugu stranu, a i onaj odozgo mora malo da pomogne. Ipak, u ovakvim situacijama , presudno je iskustvo, koje se opet stiče kilometrima i godinama na motoru - prečice nema! Pokojni Dule vozio je veliki kastom, a zatim sportski motor, dve krajnosti, koje potpuno različito ponašaju. Meni, kada sednem na svoj motor, treba bar mesec dana da se "uvozam" posle zime provedene za volanom automobila. Svi mi znamo kakvi su nam refleksi i procene situacija u saobraćaju na početku,a kakvi na kraju sezone. Pre neki dan sretnem na ulici jednog poznanika, vozi skuter, prvi put u životu. Kaže, mnogo mu se sviđa, pa planira da na proleće uzme nešto jače, i pita me za savet: R1 ili GSXR ?!! Brate, u pedesetoj godini života si otkrio motore,i odmah 1000ccm! Izvinjavam se, možda sam preterao sa pisanjem, ali pogodilo me je... Ne bih želeo da u čitulji saznajem da je još neko od mojih vršnjaka zavoleo motore. Dule sada si na nekom boljem mestu, gde ćemo svi mi jednog dana, ali želja mi je da nam motocikli budu pasija, a ne sredstvo da tamo stignemo... Počivaj u miru! 27 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8255 Napisano Avgust 6, 2012 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Djordje.Rad dobar post, hvala ti. Ja takođe želim da kupim prvi veći motor iako sam "hladna glava" sve mi ovo ukazuje na opasnosti koje nosi neiskustvo, još kada se na to doda snaga mašine što ti reče loše održavanje i nadaj bože alkohol rizik je prevelik a ishod najčešće fatalan. Sjajna rečenica motor j e pasija , a ne samo sredstvo da se negde stigne. Inače poznajem dosta Dolovaca godinama sam igrao rukomet a danas me i posao tamo navede. Iskreno saučešće porodici i prijatrljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Avgust 6, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, istina je. To je moj drug iz osnovne škole. Ne znam koliko je umesno, ali ovaj deo foruma postoji i da ne bismo ponavljali greške svojih nastradalih kolega. Alkohol, brzina , krivina, asfalt - sve može da bude uzrok ove nesreće. Pokojnog Duleta sam poznavao, sećam se imao je najlepšu "petnaesticu" u Dolovu, ali se ne sećam da je posle toga imao i vozio bilo kakav motor. Čak i tog Tomosa nije mnogo vozio, drugim rečima, nije bio baš "zagrižen" za motore. Nemalo sam se iznenadio kada smo se sreli pre dve-tri godine na skupu u Kovinu, kada je vozio Virago 1100. A sada evo vidim da je nastradao na sportskoj Yamahi.U proteklih 10-tak godina motori su postali lako dostupni, za 1000-2000 EUR, može da se kupi motor koji ima preko 100 KS, i koji je u rukama početnika ( bez obzira na godine)prava tempirana bomba. Ako uzmemo u obzir loše održavanje takvih motora, lošu obuku, nedostatak mesta gde bi bezbedno mogao da proveriš granice sebe i motora, recept za nesreću je potpun! Put na kome se desila tragedija dobro poznajem, što neko reče - to i nije krivina, ako gledaš dovoljno daleko ispred sebe, teško može da te iznenadi auto, makar i gazio belu liniju, pored puta su trava i pesak, tako da ni izletanje ne mora da bude fatalno. Sa druge strane, malo peska na putu, kontra nagib krivine, strah da se motor nagne još koji stepen, fiksacija na auto koji se približava , panika... Tanka je linija koja može da prelomi na jednu ili drugu stranu, a i onaj odozgo mora malo da pomogne. Ipak, u ovakvim situacijama , presudno je iskustvo, koje se opet stiče kilometrima i godinama na motoru - prečice nema! Pokojni Dule vozio je veliki kastom, a zatim sportski motor, dve krajnosti, koje potpuno različito ponašaju. Meni, kada sednem na svoj motor, treba bar mesec dana da se "uvozam" posle zime provedene za volanom automobila. Svi mi znamo kakvi su nam refleksi i procene situacija u saobraćaju na početku,a kakvi na kraju sezone. Pre neki dan sretnem na ulici jednog poznanika, vozi skuter, prvi put u životu. Kaže, mnogo mu se sviđa, pa planira da na proleće uzme nešto jače, i pita me za savet: R1 ili GSXR ?!! Brate, u pedesetoj godini života si otkrio motore,i odmah 1000ccm! Izvinjavam se, možda sam preterao sa pisanjem, ali pogodilo me je... Ne bih želeo da u čitulji saznajem da je još neko od mojih vršnjaka zavoleo motore. Dule sada si na nekom boljem mestu, gde ćemo svi mi jednog dana, ali želja mi je da nam motocikli budu pasija, a ne sredstvo da tamo stignemo... Počivaj u miru! Od prve do poslednje reci si u pravu....ali na moto skupovima se u glavnom najvise prodaje pivo, i eto ti zla.....da li bi iko popio vise od dve konzerve piva kada bi na sledecem moto skupu na ulazu stavili ovaj slupani auto i motor.....ne znam... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan alkohol kao i pivo postoji otkad je sveta. ja sam pre kupovine motora ždero da sam i jetru načeo!! kad sam kupio motor(kawasaki gpx-750r) moglo je pivo teći pored mene nisam ga ni namirisao i to 5 godina. niko nikog negura u čašu!! to što je neko siguran u sebe i bolje vozi nakon 6,7,8 10 piva e to je već nešto drugo a obićno završi ovako. neka mu je laka zemlja i počivao u miru. tuga 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...