Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha XTZ750 Super Tenere

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 412 postova
  • Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000

Vreme za nesto vece, video pre par dana nesto mnogo zanimljivo i eto nas.

Motorce je 95god, u fabrickoj boji sa malim ogrebotinama na levoj prednjoj plastici (tako sam je i kupio prosle god), registrovana do juna iduce god na mom imenu, presla oko 10,000km kod mene za ove 2 sezone, kilometraza na satu je juce usla u jubilarnih 50 hiljada. Zamenjen je regler, stavljen nov Varta akumulator i halogene sijalice, ulje, tecnost u hladjaku, filter, paknovi kocnica, lanac bregaste, namontirane nove Haidenau K60 Scout i nove unutarnje gume. Lanac i lancanici dobri, nisu stigli jos ni do pola zivota, potrosnja 5,5l sa suvozacem i natovaren za put. Motor je bez ikakvih ulaganja. Ako se setim jos neceg dodacu kasnije, cena je 1800eu bez zadnjih nosaca, ko hoce i to druga cena. Zamena moze iskljucivo za Suzuki V-strom 1000. Trenutno samo slike iz kompa, uslikacu kako je red cim stignem.

Kontakt: 062/476-123

post-5647-0-19956800-1343458664_thumb.jpg

post-5647-0-77716200-1343458673_thumb.jpg

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE 500

Vreme za nesto vece, video pre par dana nesto mnogo zanimljivo i eto nas.

Motorce je 95god, u fabrickoj boji sa malim ogrebotinama na levoj prednjoj plastici (tako sam je i kupio prosle god), registrovana do juna iduce god na mom imenu, presla oko 10,000km kod mene za ove 2 sezone, kilometraza na satu je juce usla u jubilarnih 50 hiljada. Zamenjen je regler, stavljen nov Varta akumulator i halogene sijalice, ulje, tecnost u hladjaku, filter, paknovi kocnica, lanac bregaste, namontirane nove Haidenau K60 Scout i nove unutarnje gume. Lanac i lancanici dobri, nisu stigli jos ni do pola zivota, potrosnja 5,5l sa suvozacem i natovaren za put. Motor je bez ikakvih ulaganja. Ako se setim jos neceg dodacu kasnije, cena je 1800eu bez zadnjih nosaca, ko hoce i to druga cena. Zamena moze iskljucivo za Suzuki V-strom 1000. Trenutno samo slike iz kompa, uslikacu kako je red cim stignem.

Kontakt: 062/476-123

lep lep

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm

Znam vlasnika a znam i motor. Od njega pazario njegov prethodni motor, sve sto mi je rekao da hvali A nista nije hvalilo, istina je. Motor lepo izgleda jos lepsi nego na slikama a to da vredi i da je sve to zamenjeno, istina je. Ko ga kupi nece se pokajati. 0takoje.gif Srecno sa prodajom i zelim ti sto pre da ispazaris Suzuki V-strom 1000!

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm

Ko je kupio motor nece se pokajati. Hammeru sad u lov po novu masinu, da se odmah javim za jedan krug!

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja