hammer 134 Napisano Jul 28, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme za nesto vece, video pre par dana nesto mnogo zanimljivo i eto nas. Motorce je 95god, u fabrickoj boji sa malim ogrebotinama na levoj prednjoj plastici (tako sam je i kupio prosle god), registrovana do juna iduce god na mom imenu, presla oko 10,000km kod mene za ove 2 sezone, kilometraza na satu je juce usla u jubilarnih 50 hiljada. Zamenjen je regler, stavljen nov Varta akumulator i halogene sijalice, ulje, tecnost u hladjaku, filter, paknovi kocnica, lanac bregaste, namontirane nove Haidenau K60 Scout i nove unutarnje gume. Lanac i lancanici dobri, nisu stigli jos ni do pola zivota, potrosnja 5,5l sa suvozacem i natovaren za put. Motor je bez ikakvih ulaganja. Ako se setim jos neceg dodacu kasnije, cena je 1800eu bez zadnjih nosaca, ko hoce i to druga cena. Zamena moze iskljucivo za Suzuki V-strom 1000. Trenutno samo slike iz kompa, uslikacu kako je red cim stignem. Kontakt: 062/476-123 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aljosa xtx660 54 Napisano Jul 28, 2012 bolje malo lud nego malo pametan, 65 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme za nesto vece, video pre par dana nesto mnogo zanimljivo i eto nas. Motorce je 95god, u fabrickoj boji sa malim ogrebotinama na levoj prednjoj plastici (tako sam je i kupio prosle god), registrovana do juna iduce god na mom imenu, presla oko 10,000km kod mene za ove 2 sezone, kilometraza na satu je juce usla u jubilarnih 50 hiljada. Zamenjen je regler, stavljen nov Varta akumulator i halogene sijalice, ulje, tecnost u hladjaku, filter, paknovi kocnica, lanac bregaste, namontirane nove Haidenau K60 Scout i nove unutarnje gume. Lanac i lancanici dobri, nisu stigli jos ni do pola zivota, potrosnja 5,5l sa suvozacem i natovaren za put. Motor je bez ikakvih ulaganja. Ako se setim jos neceg dodacu kasnije, cena je 1800eu bez zadnjih nosaca, ko hoce i to druga cena. Zamena moze iskljucivo za Suzuki V-strom 1000. Trenutno samo slike iz kompa, uslikacu kako je red cim stignem. Kontakt: 062/476-123 lep lep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jul 28, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Znam vlasnika a znam i motor. Od njega pazario njegov prethodni motor, sve sto mi je rekao da hvali A nista nije hvalilo, istina je. Motor lepo izgleda jos lepsi nego na slikama a to da vredi i da je sve to zamenjeno, istina je. Ko ga kupi nece se pokajati. Srecno sa prodajom i zelim ti sto pre da ispazaris Suzuki V-strom 1000! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Avgust 1, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Taze fotke, kao sto obecah. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Avgust 12, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Avgust 12, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ko je kupio motor nece se pokajati. Hammeru sad u lov po novu masinu, da se odmah javim za jedan krug! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...