milan b 13 Napisano Jul 27, 2012 (promenjeno) Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Nosac kofera za Kaw er6n (home made) Verovatno cu nekom pomoci, bar sa idejom, motor sam pazario u zimsko vreme prosle godine a cini mi se da je nosac, Shad-ov na popustu (proslu zimu) kostao oko 90e, Ovako nesto mi je padalo na pamet... eee za te pare napravicu ga! Pa imao sam nekoliko meseci da smislim kako I sta! Prvo oblik na kartonu, pa sablon sa dimenzijama, pa sve to na autocad pa u jeepcomerc... Naravno da je lakse kad se sve razbuca... ,, Napravili su mi od limenih traka, flaha debljine 5mm dve polutke laserski isecene u Jeepkomercu, iskrivio iz profila........ i na njih usrafio plocu za kofer. Da zamolim moderatore u mojoj temi u kojoj nisam (neznam ni ja kako) dodao slike na pravo mesto tj izmedju redova a zakacene uz komentar. Probao da editujem al mi nije islo. Ako mozete da rasporedite na mesto bilo bi mnogo lakse za pregled... Promenio Jul 27, 2012 član milan b Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Da nastavim... Nosaci (tacnije samo jedan, koji je dupliran) je radjen u autocad-u i testiran na 20kg nosivosti (jos uvek me plasi ono upozorenje da je nosivost samog koferceta 3kg) To me je, cini mi se kostalo 1600dinara (oba). Tako sam vozio celu proslu sezonu a pre mesec dana sam dodao jos 2 polukruzne precke kako bih smanjio vibracije kofera. Ovi "moji" nosaci mi odgovaraju jer mogu da koristim rucke za suvozaca a koje bi morao da uklonim na SHAD-ovim nosacima a verujem da mogu glat da zakacim punu Maxiu i da ne razmisljam da ce da otpadne... Ovako to na kraju I izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Jul 29, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan A evo i slika otpozadi, nosaci su uski pa se stop lepo vidi. Ovako sam tempirao: A ovako je ispalo bez blica: Sa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, odlicno izgleda! da sam ranije video mogao sam ja da ti dam nosac imam jedan viska, baz za ER6n-a Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1106 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 2605 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan koji nosac i koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...