Dr@g@n 345 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Javljajte šta saznate o Aleksandrovom stanju, nek mu je Bog u pomoći... Malo pre sam se video sa njegovim rodjakom. Jos uvek je na aparatima i nista se nezna, doktori kazu da je jedino "dobro" sto je mlad i jak. Najveci problem je glava, ostali prelomi su manje opasni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan ajd pomozi boze... ne znam sta mudrije i pametnije da pozelim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Užas. Samo da se kolega izvuče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Jul 26, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao kacigu? Kaciga a naročito ostala oprema su više zaštita od neprijatnih ali manje opasnih površinskih ozleda nego od ozbiljnih fraktura. Za direktne udarce poput ovog osim dva metra haube jedino božja ruka može pomoći. Kad bi vozač imao vremena i bio dovoljno sabran da se u tom trenutku malo izdigne da preleti preko auta oprema bi mogla da pomogne tokom klizanja samo da ne podleti pod drugo vozilo. Pomenuo sam više puta ali vidim niko ne komentariše valjda i ne shvataju ozbiljno da po ovim nepreglednim putevima sa dosta ukrštanja vozim ziheraški iza nekoga, obično odaberem neki ozbiljniji auto čiji vozač ne kilavi pa da ga svi pretiču, ne predomišlja se i ne ustručava da da gas dok pretiče da na bi ostao na cedilu prateći ga, 50m iza i mnogo je manji rizik od izletanja ovih što ne vide, srljaju u makazice na kraju i od radara, rizik postoji od naglog kočenja, rupa koje kasno primetim ali sve je to manje opasno. Lepo je imati čist put pred sobom ali iz ove perspektive bolje je to ostaviti za nenaseljene predele. Nadam se da ne gušim, ove teme i jesu da nas podsete sa čim imamo posla i kako da to preživimo. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 26, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Istina je to, ali kada je glava u pitanju svaka zastita pravi razliku. Tu su nijanse u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 26, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam cuo radi se o romskoj porodici koja je navodno htela da pregura omegu preko magistrale. Ako je to istina da su je gurali tesko da su imali i svetla upaljena, tako da nije ni mogao da ih vidi na vreme. Ova prica mi bas i ne drzi vodu ! Ko jos gura auto preko magistrale sa vozacem i jos sest osoba u njemu ? A sto se kacige tice - pretpostavljam da je kolega nosio kacigu - vozio je ozbiljan motor, bio 50 km od kuce , pa mi je normalno i da je nosio kacigu. Jedino ako su je ovi iz kola sakrili da bi umanjili svoju odgovornost ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dokle ide ljudska glupost ....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam cuo radi se o romskoj porodici koja je navodno htela da pregura omegu preko magistrale. Ako je to istina da su je gurali tesko da su imali i svetla upaljena, tako da nije ni mogao da ih vidi na vreme. Ova prica mi bas i ne drzi vodu ! Ko jos gura auto preko magistrale sa vozacem i jos sest osoba u njemu ? A sto se kacige tice - pretpostavljam da je kolega nosio kacigu - vozio je ozbiljan motor, bio 50 km od kuce , pa mi je normalno i da je nosio kacigu. Jedino ako su je ovi iz kola sakrili da bi umanjili svoju odgovornost ! Jeste nosio kacigu..a bio je oko 5km od kuce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ova prica mi bas i ne drzi vodu ! Ko jos gura auto preko magistrale sa vozacem i jos sest osoba u njemu ? Neznam dal ti prica drzi vodu ili ne, znam samo da na ovom delu magistrale moze svasta da se ocekuje i vidi. Nagledao sam se tu raznih udesa gde su stradali mnogi rodjaci, drugovi, komsije i meni nepoznata lica. Pre tri godine sam imao saobracajku na tom delu, covek je vozio nocu mrtav pijan pored magistrale prema beogradu i svadjao se sa suvozacem, pijani suvozac koji je hteo za Lazarevac uhvatio za volan i smotao pun levi. Srecom isao sam sporo i video na vreme sta nameravaju pa sam pobegao i stao kraj puta, pokupilo ih je vozilo koje je islo meni u susret, odbije se od njih i stigne nas kraj puta. Bili smo u kolima i vezani tako da smo sve u svemu "dobro" prosli. Mi smo se samo malo ugruvali, a putnici iz vozila koje je prvom njih pa posle i nas pokupilo su "nadrljali" skroz. Na svu srecu tada nije bilo mrtvih. Sretao sam nocu na tom delu traktore bez svetla koji pozadi nose vile za seno, vuku drva i....... svasta nesto. O kamionima bez svetla, skuterima i pijanim pesacima koji nocu prelaze preko magistrale ili setaju sredinom po beloj liniji i da ne pricam. Kola koja nocu idu mojom trakom meni u susret bez svetla...itd......itd..... Da nisam pobegao na prosirenje koje sluzi kao parking covek bi ladno udario u mene, prosao je pored mene bez kocenja i kao da ja ne postojim i ladno nastavio put prema beogradu u kontra smeru i bez svetla. Cuvajte se ljudi magistrale, a ako vec morate tim putem da prodjete vozite oprezno i otvorite cetvoro ociju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12701 Napisano Jul 27, 2012 Ne silazi, 7362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas pocetnik, dosta pazim, edukujem se, vezbam, ali kada procitam post gore kao Draganov, najezim se i obuzme me neki strah. Bratu bajkeru zelim brz oporavak bez komplikacija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma kakva magistrala, to je igra sa zivotom na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 28, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekih novosti o Aleksandrovom stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija1973 4 Napisano Jul 31, 2012 U prolazu, 17 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li novosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Avgust 2, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kira izasao iz kome,jede,prica..spasili su mu nogu. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 2, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan E to je dobra vest! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 2, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu da se stanje popravlja. Možda nije ovde mesto i ne bih da sebe stavljam u prvi plan ali nije loše podeliti sa kolegama još neko svoje iskustvo. Vraćajući se iz Sarajeva sa suprugom, kod Trstenika puna Askona crnih glava. Retrovizora nema niti jedan i počinju da usporavaju. Nema ni migavaca. Polako iza njih i ja usporavam i čekam da skrenu. Preko pune linije levo na benzinsku pumpu. Što se traktora tiče isto pratim ih i sviram dok ne ustanu sa noše i opsuju me. Pokažem im srednji prst kao znak zahvalnosti i nastavim. Čim niko ne daje migavac, a usporava, usporite, svirajte, psujte...ali ne PRETIČITE: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 3, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan dobre vesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...