Mikka 431 Napisano Novembar 28, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cuti ti, tebi fali pola zadnje vile ;D Mos' da me poljubis u vile ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorro 0 Napisano Novembar 29, 2007 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda..mada je to sezonska masina, to je jedino sto mi se ne svidja. To da vozis zimi, mogu posle da ti seku prste ko na igmanskom marshu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Novembar 29, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan pa i nije mnogo skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 2, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcycle.com/manufacturer/ducati/2009-ducati-monster-696-review-77793.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Octobar 2, 2008 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Pa di ga izvadi ;D Pisao sam o svemu tome jos odavno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 2, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam o svemu tome jos odavno... Koliko odavno ako je model za 2009-tu? ;D Bre, tražio sam po forumu pre slanja i nisam video ovo. U svakom slučaju ne može da škodi, što bi rekao Gutović. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...