bracabgd 896 Napisano Octobar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ma vazno da ste se vi lepo proveli .A mi sto smo padali da se potrudimo da to vise ne radimo bar ne svojom krivicom, i da nastavimo sa divnim voznjama po nasoj prelepoj zemlji a bogami da posetimo i susede 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Octobar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke na odlicnoj organizaciji i voznji! Na zalost bilo je i nas koji smo hteli, a ne mogli sa vama. Kolko vidim bilo je interesenata za sledeci vikend...subotu ili nedelju, a po prognozi rhmz bice ok vreme. Oce li ko 6. ili 7. turu nekud okolo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Octobar 2, 2012 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko videh subota ce biti ok za voznju oko 27c, nedelja kisa. Mogli bi do Kosmaja, dosta krivina, nije daleko tako da ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Octobar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam za! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 3, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam za..sigurno cu mozda doci,mada ne verujem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Octobar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hhahaaaa sigruno cu mozda doci,mada ne verijem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Octobar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ako idete na Kosmaj spremite se za veliki broj dosadnih i opasnih rupa do Kosmaja . Inace je to super destinacija uzivancija u pogledu sa terase jedne od kafanica na vrhu,vidi se pola Sumadije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Octobar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos koji predlog za zanimljivu destinaciju ? Mozda Stanisic, mozda do mauzoleja na Oplencu ? Ajmo imamo dva tri dana za dogovor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Octobar 3, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan I dan je kraci, subota, nedelja, do stotinak km, mogu i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Octobar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan djavolja varos je lepa destinacija, ali je vama sa severa malo dalje....od beograda ima preko 250km.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Octobar 4, 2012 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I dan je kraci, subota, nedelja, do stotinak km, mogu i ja... Slazem se sa cika Tomom, zato napomenuh Kosmaj, oko 50km, e sad za rupe sto rece Braca to ne znam jer davno nisam bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Malo losiji put je od Ralje do Djurinaca,par km,s tim sto do Ralje krivine razbijaju,jeste da je kraci dan i sve to,al' ja bi da vozimo negde malkice duze,da produzimo malo juzno par desetina km,Topola,Arandjelovac,Rudnik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ja bi isao sa vama ali u subotu vodim motor_chicu na beby bazen... posto imamo "beby scoot club" prenecu vam utiske sa prvog plivanja i ronjenja pa ako neko bude hteo nek se pridruzi Ako se ide na kosmaj preporucujem pauzu u restoranu "kod Tome i Nade" gde je lep pogled, priroda, i NAJBOLJAAA jagnjetina na svetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan UUUuuuuuuu Toma i Nada, tamo sam bio na jednoj svadbi i da izvinete na izrazu usrao sam se od klope, preporucujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Octobar 4, 2012 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan ja bi isao sa vama ali u subotu vodim motor_chicu na beby bazen... posto imamo "beby scoot club" prenecu vam utiske sa prvog plivanja i ronjenja pa ako neko bude hteo nek se pridruzi motorce kakav je to bebi bazen, gde posalji mi na PP link ili sta vec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Octobar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se mecem na spisak za Arandjelovac-Topolu subota 6.10... okupljanje autokomanda kad se dogovorimo! 1. Arsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 4, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za taj Kosmaj pre,ipak ja imam da se navozam a kratak sam vremenski u subotu! Dakle Subota 06.10. za Kosmaj 1. BigRider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan 1+1=1 :stabre: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Octobar 4, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nista mi nije jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Octobar 4, 2012 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dakle Subota 06.10. za Kosmaj 1. BigRider 2. Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Octobar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro de de...aj nemo se ljutite.. 1. BigRider 2. Satelis 3. Arsa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 4, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan hehehe Arso koji si ti kralj!!! Tako te volimo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sa Daretom nisam skoro vozio tako da 1. BigRider 2. Satelis 3. Arsa 4. Fanky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Octobar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo da prinesemo mozda neki rostilj na zrtvu? Po koje pivo da se proslavi mali Satelis ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 5, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Na Kosmaj se penjemo iz Nemenikuca a vracamo se preko Koracice,Dubone,Malog Orasja,Zivkovca,Vodnja pa na Smederevo a?Danas sam se tuda vozao od Koracice do Zivkovca je uzivanje,vozimo se po krovu Sumadije,postoji vidikovac odakle se vidi Kosmaj,Bukulja i Avala znaci bruka pogled :D . http://ridewithgps.com/routes/1785169 Promenio Octobar 5, 2012 član Culle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...