Djuxy 1752 Napisano Maj 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za...Mogao bi Sale da nas povede da vidimo tu gajbu od karakondžule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Maj 7, 2014 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Znači da javim Savi da nas sačeka? Ako ste za, onda... Polazak, nedelja, 11/05/2014, 9h, B.S. Autokomanda, Beograd. Vidimo se... Drage MAXI kolege, Izgleda da će posle nekoliko kišnih dana vreme konačno da se stabilizuje, pa zato želim da vam predložim jednu kraću vožnju. Ovoga puta bi naše odredište bilo selo Zarožje, poznato po tome što se u njemu nalazi vodenica u kojoj prema legendi obitava prvi srpski vampir Sava Savanović. Pošto nas put vodi preko Valjeva, možemo da prvo obiđemo manastir Pustinja koji se nalazu u blizini sela Poćuta. A ukoliko nam vreme i okolnosti dozvole, u povratku možemo da svratimo i do Taorskih vrela, jer u ovo doba godine sigurno ima dovoljno vode da se uživa u njihovim slapovima. Znači, ukupno oko 250 Km, uglavnom po asfaltu, kroz najlepše krajeve zapadne Srbije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Maj 7, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za, samo da pitam zenu da li smem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i mudro cutim,odgovara mi nedelja samo da se nesto ne izjalovi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 7, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se i ja osim ako ne dodje do nekih drasticnih promena do nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Maj 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan i ja bih voleo sa vama,ali imamo prepreka na putu.ako uspemo da ih obidjemo ili uklonimo,javljam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Maj 7, 2014 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na Saletov predlog, nedelja 11.05. skup svatova na AK, polazak u 9h pa da pocnemo sa spiskom.... 01. Satelis 02. Djuxy 03. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 01. Satelis 02. Djuxy 03. Panta_kg 04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano Maj 8, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je ovo prva Maxi voznjica, nisam siguran da li treba neka inicijacija ili posebno odobrenje? Ako ne treba, ja bih se rado provazao sa vama... 1. Satelis 2. Djuxy 3. Panta_kg 4. Astrix 1402 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan svež clan... 1. Satelis 2. Djuxy 3. Panta_kg 4. Astrix 1402 5. Kuzma63 0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Maj 8, 2014 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan @Astrix 1402 @Kuzma63 Pojačanje je uvek dobrodošlo! @Panta_kg Da li dolaziš na AK ili te čekamo negde uz put - npr. OMV pumpa u Ćalijama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Maj 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @Astrix 1402 @Kuzma63 Pojačanje je uvek dobrodošlo! Али чисто реда ради прочитајте правила вожње у групи Ево га 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan @Astrix 1402 @Kuzma63 Pojačanje je uvek dobrodošlo! @Panta_kg Da li dolaziš na AK ili te čekamo negde uz put - npr. OMV pumpa u Ćalijama? Ma negde usput cu vam se prikljuciti, kuda cete tacno proci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Maj 8, 2014 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao da se spustimo Ibarskom (Vikovac, Meljak, Stepojevac, Lazarevac, Valjevo) a ti bi mogao da nam se predružiš na mestu gde se sa magistrale skreće prema Lajkovcu i Valjevu. Na samoj raskrsnici je velika OMV pumpa pa se lako nalazi. Iz KG-a ti je najbolje da ideš na Topolu, Aranđelovac, Lazarevac i još 10-tak Km prema Ljigu. Verujem da ćemo tamo stići do 10.30h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nije na odmet obnoviti...dok ne udje u krv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Maj 8, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, idem i ja ako nije problem. Predpostavljam NIS pumpa na AK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Maj 8, 2014 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro predpostavljas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da cu da vam se pridruzim u nedelju... nisam siguran 100% ali dacu sve od sebe.. mada od kada mi je Dare ugradio ksenon vozim iskljucivo nocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porta 17 Napisano Maj 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 70 postova Lokacija: Ub Motocikl: piaggio X9 500ie EVO Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao da se spustimo Ibarskom (Vikovac, Meljak, Stepojevac, Lazarevac, Valjevo) a ti bi mogao da nam se predružiš na mestu gde se sa magistrale skreće prema Lajkovcu i Valjevu. Na samoj raskrsnici je velika OMV pumpa pa se lako nalazi. Iz KG-a ti je najbolje da ideš na Topolu, Aranđelovac, Lazarevac i još 10-tak Km prema Ljigu. Verujem da ćemo tamo stići do 10.30h. nadao sam se da će da padne pravac obrenovac-ub-valjevo, pa da se priključim, ovako moram i ja do lajkovca...zar vam nije dosadila ibarska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Maj 9, 2014 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Taj pravac čuvamo za povratak, da ne bi u nedeljno popodne do kuće obilazili kolonu na Ibarskoj. Ako ćeš nas čekati u Lajkovcu, tamo smo oko 11h. Nego, da li ima neko od Valjevaca da nam se pridruži? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Obavestio sam SMS-om Valjevce... Ako ne čuvaju red&mir možda se i priključe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Maj 9, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Idem verovatno, potvrdjujem veceras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno se cekamo u ljigu na predlozenoj pumpi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2601 Napisano Maj 9, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2650 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno i mene zateknete na AK, neću da tvrdim 100% da ne izbaksuziram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Maskiraj se sa Sprintom da te ne prepoznamo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...