Rade koenig 1052 Napisano Mart 6, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan А да ипак боље дођете у Нови Сад па да се овде мало промувамо...и да вас водим на тај Индекс сендвич о коме је причао Фанки!!! Е још да додам да обим путем позивам све али баш све новосадске чланове да се коначно сретнемо мало и упознамо као што су Срђан НС,Илија И,Мандекс... Дакле око 12.30 часова у НС код пицерије Модена!!! Ovo mi je skroz promaklo,verujte ne znam kako.Mada ne bih ni dosao imao sam goste iz Cacka,ceo vikend.Drugo prilikom . . . jel u sremskoj kamenici taj index. mmmmm najaci sam tamo jeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva Kamenica centar Novog Sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Mart 7, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre idite u kamenicu ima index sa casom kokakole i pomfritom 230din da se ozderes a ukusno strava. Ns se skroz pokvario istripovao mnogo je krenuo za evropom=tamo se nejede kao u Srbiji Kao i u Bg-u kad oces da jedes za pristupacan novac a da je ukusno i veliko moras da izadjes i odes na periferiju grada. Ma da na limanu 2 sam jeo mnooogoooo dobre pljeskavice a i nisu bile skupe prvih mesec dana a onda sve manje mesa a sve vise para, alavi vlasnici. E ovako drugari kad otopli organizujemo se i dodjete kod mene pravimo rostilj i uzivamo. Zivim u Zelezniku imam veliko dvoriste da parkirate motore koliko god a onda pecemo rostilj, sedimo na terasi koja je natkrivena lozom i jedemo velike kolicine grozdja i uzivamo. njam njam 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Mart 9, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan @Rade ne znaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Mart 9, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan E ovako drugari kad otopli organizujemo se i dodjete kod mene pravimo rostilj i uzivamo. Zivim u Zelezniku imam veliko dvoriste da parkirate motore koliko god a onda pecemo rostilj, sedimo na terasi koja je natkrivena lozom i jedemo velike kolicine grozdja i uzivamo. njam njam nije ovo los predlog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko raspolozen za odlazak u Novi Sad, ja krecem oko 13 - 13.30h 064/129-44-52 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Mart 9, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle sta rade momci iz BG u nedellju? jel ima neka akcija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Mart 9, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan akcijja akcija akcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan moze neka voznja.... Carlito, jel tvoja honda u nusicevoj parkirana ovih dana,kod poste??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Mart 9, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Mart 9, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bar Avalu sutra da overimo mi iz Beograda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Mart 9, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Avala, pa ako ne do Ralje onda salamanje do Trešnje, pa levo kroz šumu pored urušenog hotela na jezeru pa nazad na Avalu na ćepi. Ajde recimo, oko 11 na Trošarini ili AK... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Mart 9, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi aj ako idemo da se izdogovaramo ozbiljno. Gde se nalazimo....? Kad........................? Gde ce mo.............? SRECA Sreca radost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Mart 9, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan ONDA OVAKO, AK U 11H KO ZELI DO AVALE NA KAFU! POD USLOVOM DA NIJE KISA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 10, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ја крећем на АК за 5 минута. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan I deka malo kasni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan nemogu da nadjem jeb......... srafove od plastike, baksuzni srafici, popizdeo sam kako da idem kad mi motor bez plastika :( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Mart 10, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna voznja, ekipa super. Pozdravljam drustvo do naredne voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Provozasmo se do Avale, pa se odmah spustismo sa iste da bi nastavili do Ralje gde popismo pićence. Lepa vožnja, krajnje opuštena, lepo vreme, dobro društvo, krivine kao i uvek na tom delu extra. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja i Fanky smo mnogo kasnili pa smo došli samo do Avale u nadi da će te se popeti gore kad se budete vraćali.. Sreli Culleta na bicikleti koji je bio u žurbi jer je predvideo skoro padanje kiše, na šta smo se mi laički nasmejali Ovom prilikom se javno izvinjavam Culletu prognostičaru jer je posle 10-tak min. počela kiša koja nas je naterala u silazak sa planine i odlazak u toplije severnije krajeve tj. u Nicu, Batajnicu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 10, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ја хтео да те зовем Ђукси ал' мислио да те не одвајам поново од љубљеног ти усисисвача! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako drugari kad otopli organizujemo se i dodjete kod mene pravimo rostilj i uzivamo. Zivim u Zelezniku imam veliko dvoriste da parkirate motore koliko god a onda pecemo rostilj, sedimo na terasi koja je natkrivena lozom i jedemo velike kolicine grozdja i uzivamo. njam njam nije ovo los predlog To ti kazem covece Samo da dodje grozdje A i pre grozdja mozemo da se organizujemo Za rostilj samo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobg1703 0 Napisano Mart 29, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9E 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citam da ste se okpuljali i isli do Avala Ralje... nego me zanima jel se znate od ranije ili se upoznate tako na tom skupu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 29, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Сви се углавном знамо са форума и упознали смо се лично на неким од бројних вожњи!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobg1703 0 Napisano Mart 29, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9E 250 Prijavi odgovor kao problematičan Super! Kako da budem obavesten kad su opet neke voznjice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...