Djuxy 1752 Napisano Octobar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ako legne plata eto i mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano Octobar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan DakleM da se ne rasipamo na sto strana. Najkonkretniji predlog je Zasavica i Morović. Skup na JP kod Autokomande u 9:00h nedelja 04.11.2012. Spisak je sledeći: 01. BigRider 02. Bojan nexus 03. alexanto i devojčica 04. Kontaktiraćemo nekog za taj paprikaš a uskoro postavljam i rutu vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano Octobar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dare, gde je tak babe-kaubojke klub? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan drugari za koji se dan dogovarate,ako je nedelja,ja nema sanse da se organizujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano Octobar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Moja greška - nedelja je u pitanju - prepravio sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Moja greška - nedelja je u pitanju - prepravio sam. Pu bem mu misa... Nista,lep provod i sto vise slicica da donesete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 30, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto@ http://www.country-c...g/nova_mapa.jpg nije daleko od BG-a, kolega s posla stalno ide tamo, detaljnije cu se raspitati sutra. DakleM da se ne rasipamo na sto strana. Najkonkretniji predlog je Zasavica i Morović. Skup na JP kod Autokomande u 9:00h nedelja 04.11.2012. Spisak je sledeci: 01. BigRider 02. Bojan Nexus 03. Alexanto i devojcica 04. Satelis 05. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa pa ja moram da kupim pantalone za ovu voznju, ako mi se zalede 00 kako cu zeni pod cebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Octobar 30, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ide se i meni, ali ja nemam nikakve pantalone tako da cu da razmislim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 30, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @fanky:hahahaha...umesto da bude hot balls bice ice cubes! Turaj se bre na spisak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Smrc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 30, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Smrc... Sta cmizdris ??? Otvori se 100evra kupi gumu i akumulator i ajde na spisak!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12609 Napisano Octobar 31, 2012 Ne silazi, 7346 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On je burzuj, cim vozi AA500, moze da kupi nego nece )))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan @Fanky @MP3 Nije sve u pantalonama, može i ovako...(Maxi vožnja na Rajac 16.10.2011) Po redu: 1 majica kratkih rukava, majica dugih rukava, duks običan, dux deblji sa kapuljačom, a do struka trenerka, pa pantalone i čarapice komada 2 A da tome pridodam i mudre reči NNTom-a... Hladnoca je smesna stvar kad se kvalitetno obuces. Tek sada dolazi najlepse za oci i uzivanje u voznji! Samo slojevito i ima bog da nas vidi...Ni ja još uvek nemam pantalone 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 31, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Djuksi, nek'si im rekO STA KUKATE KO CURICE NEKE, HOCETE KOZU OD MUFLONA ILI SLONA Jel smo MAXI ili nismo??? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 31, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E pa Djuro to je u redu, onda nema izgovora 01. BigRider 02. Bojan Nexus 03. Alexanto i devojcica 04. Satelis 05. Fanky 06. Promenio Octobar 31, 2012 član alexanto dodat sledeći broj za popunu spiska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Octobar 31, 2012 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovde novi ali pratim vec duze vreme i isao bih sa Vama na voznjice ali ih uvek organizujete nedeljom, a ja svaku nedelju radim, kad bi bar bila nekad neka subota mogao bih da se ubacim na spisak. U svakom slucaju pozdrav i uzivajte. Pa ako u buducnosti nesto bude subotom eto mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Octobar 31, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy me ohrabrio sad samo negde pare da iscupam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 31, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan bobance@ dobro nam dosao prolongiraj nekako kod sefa za nedelje npr. mobiliras sefa u 7:30h " sefe, izgleda da sam sinoc pojeo nesto ukvareno, druzim se sa soljom vec 2 sata tako da danas necu moci doci na poso" i u 9h eto tebe s'nama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne..nazalost ne mogu da idem, jako mi je zao... Akumulator + guma + gorivo + klopa = 16.000 najmanje, ja te pare sad nemam. Jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Alex ja cu da te vozim,ti + ja = 200kg Sima ima da ispusti dušu negde na pola puta :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Octobar 31, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan A sto nedelja, zar nedelja ne bese kisa... Ja sam za subotu... I zbog vremena i zbog mog posla... Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Octobar 31, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni jedna prognoza kaze u subota suncano, nedelja kisa, a druga kaze obrnuto i to kao nedelja 0% padavina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 31, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan sto bi predsednik rekao:"kisa,sta je to kisa?" e sad steta je sto ne moz' svi da se uklopimo u nedelju,al sta da se radi,uvek neko izvisi zbog posla,obaveza,svadbe,tetke...!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4728 Napisano Octobar 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne ponavljam: SVE maxi vožnje su bile nedeljom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...