Lucky George 423 Napisano Octobar 2, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 595 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...I ja čekam..da se ..turim na spisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Octobar 2, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Smislite šta god - samo da odemo negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2613 Napisano Octobar 2, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2655 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim u subotu 101%. Ako se ne izjasnite drugačije ja idem na Divčibare i ... pa ko hoće možemo zajedno. Ako hoćete za Rumuniju ja sam takođe za tu rutu. Meni je to nebitno, bitno da se vozim negde. Za sad je subota u pitanju definitivno jer za 2 dana nas ima malo a i Rumunija od 2 dana je malo problematična u ovo doba godine. To možemo lepo da odradimo sledeće godine recimo krajem avgusta i najbolja varijanta bi bila minimum 2 noćenja da odvozamo laganica TA i TF. Da ne jurimo i sve lepo vidimo i uslikamo. Tada je dan dug, temperature na Karpatima OK za vožnju. Evo spisak postavljam pa se stavljajte i napišite za koju ste varijantu Srbija ili Rumunija. Polazak recimo oko 8.00 - lokacija polaska u zavisnosti na koju stranu idemo. Do večeras ko se javi javio se i tad postavljam konačnu verziju. 01. ZEMZEM Srbija ili Rumunija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Octobar 2, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 595 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Evo spisak postavljam pa se stavljajte i napišite za koju ste varijantu Srbija ili Rumunija. Polazak recimo oko 8.00 - lokacija polaska u zavisnosti na koju stranu idemo. Do večeras ko se javi javio se i tad postavljam konačnu verziju. Za Divčibare u subotu 03.10.2015...rutu postavio (postaviće) vođa grupe ZEMZEM (101% iz Zemuna) 1. ZEMZEM 2. Lucky George Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2687 Napisano Octobar 2, 2015 Drug član, 1010 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Krmco ja ti mašem..ti ništa, Smederevac.Izvini,nije namerno.Video sam motor,tek sam posle konstatovao da si ti. Po Auspuhu !!! Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Octobar 2, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za dicibare ja bi isao kz novog sada prekp rume i sabca pa bi vas sacekao u ub ili kuda vec prolazite samo mi recite vreme odprilike ako jos neko ide iz ns a mozemo zajedno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Octobar 2, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad si slagao i ostao živ, stajao sam na NIS pumpi! Sa ugašenim motorom Sent from my SM-N900 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2613 Napisano Octobar 2, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2655 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za dicibare ja bi isao kz novog sada prekp rume i sabca pa bi vas sacekao u ub ili kuda vec prolazite samo mi recite vreme odprilike ako jos neko ide iz ns a mozemo zajedno? stavi se na spisak i večeras se dogovaramo gde da se nađemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Octobar 2, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pisem preko telefona pa neka me neko stavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2613 Napisano Octobar 2, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2655 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan 1. ZEMZEM 2. Lucky George 3. nasaStvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 132 Napisano Octobar 2, 2015 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam da uzmem slobodan dan ja cu vas cekati posle Uba,videcu tacno gde kad izadje ruta. 1. ZEMZEM 2. Lucky George 3. nasaStvar 4. Djomla 5. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2687 Napisano Octobar 2, 2015 Drug član, 1010 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Sad si slagao i ostao živ, stajao sam na NIS pumpi! Sa ugašenim motorom Sent from my SM-N900 using Tapatalk Pa da,video sam motor,misim da je bilo dvoje pored motora.Nego nisam odmah registrovao da si ti,tek posle. Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Octobar 2, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A gde idemo? 1. ZEMZEM 2. Lucky George 3. nasaStvar 4. Djomla 5. Alexa i Ivana 6. Sent from my SM-N900 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Octobar 2, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dodjite u Budvu .... imate gratis smeštaj Kolega jesi ti u Bd? Javi se u pp mozemo na pice i neku voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4937 Napisano Octobar 2, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mo'š samo da ga vozaš k'o cupi ili da se vozate u kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Octobar 2, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Dodjite u Budvu .... imate gratis smeštaj Kolega jesi ti u Bd? Javi se u pp mozemo na pice i neku voznju. Једино ако имаш резервни мотор и опрему за двометраша и стокилаша П.С. Претече ме Алексанто Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 2, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan E jes u Budvu nema da se iznajmi motor :-P Druže grofe spdaju li se to snama :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4937 Napisano Octobar 2, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne "svama" nego stobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Octobar 2, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan E jes u Budvu nema da se iznajmi motor :-P Druže grofe spdaju li se to snama :-) Opusteno...evo ja cu ti pozajmiti moj motor da ti malo prostruji benzin kroz vene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2613 Napisano Octobar 2, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2655 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan A gde idemo? Sent from my SM-N900 using Tapatalk Kako nismo svi jedinstveni za Rumuniju, realno malo smo i okasnili, vozićemo domaću rutu Divčibare pa dalje, tu se svi uklapamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Octobar 2, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Okej, meni je generalno svejedno, nego reko da pitam da znam. Sent from my SM-N900 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 534 Napisano Octobar 2, 2015 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1. ZEMZEM 2. Lucky George 3. nasaStvar 4. Djomla 5. Alexa i Ivana 6. Gagi74 7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2687 Napisano Octobar 2, 2015 Drug član, 1010 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan 1. ZEMZEM2. Lucky George3. nasaStvar4. Djomla5. Alexa i Ivana6. Gagi747. Krmco 8. Nikos 9. Ja ujutru krećem u 6,00 za Obrenovac(Veliko polje) poslom. Nadam se da ću uspeti da se izvučem,vi ako krenete u 8h,ja bih trebao da vas čekam oko 8,30h. Nikola bi krenuo sa vama,ali nevidih gde je zbor i dali je ostalo u 8h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2613 Napisano Octobar 2, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2655 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno na AK kao i pre a mogli bi da krenemo 8-8,30. Večeras definitivno dogovaramo vreme, što ranije - manje su šanse da se vozimo po mraku u povratku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2687 Napisano Octobar 2, 2015 Drug član, 1010 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan jer se ide Ibarskom ili preko Obrenovca???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...