bokilic 6101 Napisano April 16, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a dijeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15854 Napisano April 16, 2018 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Krmco je napisao: Mesec dana ništa u temi. Hoćemo li negde sledeći vikend. Recimo....... ruta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fitsensei 38 Napisano April 16, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li nam za Rumuniju treba zeleni karton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12661 Napisano April 16, 2018 Ne silazi, 7356 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jok, samo pasos. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 16, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan RadujemO se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2623 Napisano April 16, 2018 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Recimo....... ruta Ne verujem da ću moći.Izgubio sam tablicu.Ako izvadim novu,neznam da li ĺmogu samo sa papirom da pređem granicuПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2552 Napisano April 16, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2624 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, bokilic je napisao: a dijeta Bio mi happy day. Danas nastavljam do subote. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 894 Napisano April 16, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2074 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Krmco je napisao: Ne verujem da ću moći. Izgubio sam tablicu. Ako izvadim novu,neznam da li ĺmogu samo sa papirom da pređem granicu Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Без саобраћајне нећеш моћи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 26, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ajde momci dicemo za vikend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano April 26, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je reko RO Ili neki Zlatibor preko Divcibara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano April 26, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ..hajde Gagi ...predloži ...krajnje je vreme da počenem da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2623 Napisano April 26, 2018 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan UvacSa noćenjemПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano April 26, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Krmco je napisao: Sa noćenjem ..gde me nađe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2623 Napisano April 26, 2018 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Polazak u subotu,povratak u nedelju.Eventualno ponedeljakПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano April 27, 2018 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan kad ste kod Rumunije mogu da vam predlozim kracu turu ali sa obilascima: nac.parka Nera(ostaviti motore u restoranu pa obilazak tunela), Vrsacke kule(renovirana), sportske aktivnosti;) i rucak u odmaralistu Crvenog krsta ili Planinarskom domu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2623 Napisano April 27, 2018 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra ujutru imam obaveze oko posla.Krenuo bi do 12h prema Kokinom brodu,tamo bi našao smeštaj da prenoćim,pa sutradan da provozam Uvac i natrag za bgd.Ako ima neko zainteresovan nek se javi.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1233 Napisano April 27, 2018 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Onomad...kad smo isli na Uvac i nocili na Zlataru, voznja je bila vrh,kao i smestaj. Treba pronaci broj od ljudi koji imaju svoju vikendicu. Dorucak ujutru domaca pita, sir...posluzen u letnjikovcu sa top prirodom. Cena je bila pristupacna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano April 29, 2018 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li se praviti neka Prvomajska voznjica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 29, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 1.,2.,3.? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano April 29, 2018 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice moze i vise dana 🖒ne mora prvog, drugog ili treceg Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor_Andric 9 Napisano April 29, 2018 U prolazu, 20 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja upravo sedim na terasi, planiram rutu za naredna tri dana. Valjevo, Zlatibor, svraćam u Stopića pećinu, Nova Varoš, Sjenica, Uvac... odatle bih do Novog Pazara gde bi prenoćili, ujutru poseta manastiru Crna reka i Djurdjevi stupovi. Do Kuršumlije i Djavolje Varoši. Verovatno bi prespavao u Nišu, odatle Despotovac do Ravanice i Manasije i na kraju Izvor Lisine na vodopad. Odatle bi krenuo nazad za Valjevo... Igo kaže da je ruta oko 1000 km, devojka, ja i Burgman400... Prenoćište u motelu, klopa uz put...kad ogladnimo. Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 29, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan U principu, koliko sam upućen, izbegavaju se vožnje za praznik, pogotovo 1. Mnogo pijanih po ulicama, sve govori. Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15854 Napisano Maj 4, 2018 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Spremite pasoše, sutra u 8h skup svatova na Gazprom pumpi odmah posle Pančevca. Polazak je u pola 9h, idemo na doručak u PA burek sa kolenicom, sledeca stanica VŠ, tankanje goriva pa na granični prelaz.Vozimo nacionalni park Semenic, povratak preko Bele Crkve, Kovina, SD.....Znam da je kasno za javljanje, ni sam nisam znao da li ću ići ili ne, obaveze prvenstveno.....jbg ko može nek se pridruži. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 4, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo, ali se arbajten sutra...Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15854 Napisano Maj 4, 2018 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan A jbg, zavrsio sta sam imao, sutra free, prekostra slava ceka na dva mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...