Satelis 15854 Napisano Septembar 4, 2017 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti sunce al je ladno u srb auuuPoslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Septembar 5, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Krmco je napisao: ...da znaš da bih i mogao da protegnem točkove ...nisam odavno..baš baš Hajde postavi neku rutu ... možda preko Debelog brda...Tare .. pa na Zlatibor... ili kako god već Pre 11 sati, Krmco je napisao: U subotu kiša, al u nedelju je lepo vreme. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1233 Napisano Septembar 5, 2017 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja tek sutra mogu da znam za nedelju. Tako da sam veoma zainteresovan za PRVU voznju ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Septembar 5, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, DaliborBP je napisao: Ja tek sutra mogu da znam za nedelju. Tako da sam veoma zainteresovan za PRVU voznju ove godine. Hajde Dado ... zaboravićeš da voziš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1233 Napisano Septembar 5, 2017 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan 5 utakmica u subotu,tru u nedelju. Videcemo sta me zapadne... Vozam inace,ali sve kratko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Septembar 5, 2017 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Imajte u vidu da se radi most u Šljivovici pa je od Kremne prema Zlatiboru put zatvoren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 894 Napisano Septembar 5, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 2074 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Има пут,али велика вероватноћа да се заврши код неког у дворишту,сад за викенд ми је био другар и прича ми. Да није тужно смејао би се Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2623 Napisano Septembar 6, 2017 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi išao do Zlatibora ibarskom, pa bogovađa, mionica, divčibare, tometino polje, užice, Zlatibor. A povratak preko tare i debelog brda. Može i obrnuto, sasvim mi je svejednoПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Septembar 6, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ....koleZa Krmco računaj na mene 99 % Pre 1 sat, Krmco je napisao: Ja bi išao do Zlatibora ibarskom, pa bogovađa, mionica, divčibare, tometino polje, užice, Zlatibor. A povratak preko tare i debelog brda. Može i obrnuto, sasvim mi je svejedno Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Septembar 6, 2017 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam na 99% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2552 Napisano Septembar 6, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2625 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Uffffffff, renoviram ćeri stan, krečim, pravim ormane i ostalo, zarobili me narednih 2-3 nedelje. Gledaću ako ne budem umoran da se pridružim. Pre 10tak dana išao preko debelog brda i nije mi se svideo put, Valjevska strana OK ali kad kreneš ka BB dosta loše. Vraćao se preko Kadinjače iz BB na Užice pa na Ibarsku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Septembar 6, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A da zoveš, to jok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Septembar 7, 2017 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vreme posluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Septembar 7, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odložili odlazak u vikendicu, oćemo i mi sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Septembar 7, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Grrrr, sada kada je skuterče neispravno, vi idete, a celo leto vas čekam na vožnje . . . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Septembar 7, 2017 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekao i na kraju vozao sam ili sa komsijom kako kad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2623 Napisano Septembar 7, 2017 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćemo li praviti neki spisak??? Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2552 Napisano Septembar 7, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2625 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, AlexaBGD je napisao: A da zoveš, to jok? Išao kolima,žena, ćera, njena drugarica. Prespavali i vratili se nazad sutradan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Septembar 8, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pa hajde kolege ... upisujte se ... a ti koleZa Krmko, kao vođa grupe :), objavi gde i kada je skup svatova... 1. Krmco 2. Lucky George Pre 11 sati, Krmco je napisao: Hoćemo li praviti neki spisak??? Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2623 Napisano Septembar 8, 2017 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite 8h na petrol pumpi, pre tempa kod ade(imaju dobru kafu sa automata). Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Septembar 8, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ... sve može...samo da se vozi ... Upravo sada, Krmco je napisao: Šta mislite 8h na petrol pumpi, pre tempa kod ade(imaju dobru kafu sa automata). Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2552 Napisano Septembar 8, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2625 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam da ostavim subotu neradnu pa da odmoran vozim. Ako danas završim ovo što sam planirao i u Subotu do 12h. najverovatnije eto i mene. Ako ništa bar deo puta sa vama da odvozam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Septembar 8, 2017 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Dajte rutu da vidim kuda se prolazi. Ubacite i mene na spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Septembar 8, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Krmco 2. Lucky George 3. Djomla_ On 9/6/2017 at 8:18, Krmco je napisao: Ja bi išao do Zlatibora ibarskom, pa bogovađa, mionica, divčibare, tometino polje, užice, Zlatibor. A povratak preko tare i debelog brda. Može i obrnuto, sasvim mi je svejedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Septembar 8, 2017 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Krmco 2. Lucky George 3. Djomla 4. Gagi 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...