sasha 2067 Napisano Septembar 24, 2015 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ima, ima zainteresovanih za sve tri destinacije ali samo ne ovaj vikend. Valjda ce i oktobar da nam se smiluje sa nekoliko suncanih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2660 Napisano Septembar 24, 2015 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim,pratim Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Septembar 24, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nas vreme posluži i obaveze dozvole vozimo se. Za Rumuniju i Trans mislim da je kasno ići u oktobru ali možemo da proverimo kod onih koji su upoznati sa ovom destinacijom. Šteta što je dan sve kraći i skraćuje vreme za uživanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Septembar 24, 2015 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sale, ovaj vikend bit ce kisovit kako kaze prognoza, valjda ce biti neki bez padavina. Sto rece zemzem kasno nam je za RO i to se slazem, za do BiH nam treba zeleni karton tako da bi to zaobisao.... unutrasnjost nam ne gine. Ako cemo za Soko B. mogu pojuriti smestaj, vec mislim o Turskom kupatilu, na Vlasinsko nisam nikad bio tako da ne mogu reci nista.....za sta su ostali, mozda neki drugi predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Septembar 24, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Meni svejedno samo da se vozi, ionako imam u planu i jedno i drugo da odvozam tako da ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 437 Napisano Septembar 24, 2015 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan za trans vam je sada kasno, za vlasinu takodje...soko banja je ok, mozda da se ide preko paracina i rtnja, put je odlican...sa druge strane, ako se izuzme trans, rumunija ima sta da ponudi, recimo salina turda sa nocenjem u starom rudniku ili da se udari krug krajova - turnu severin - oravica kroz nacionalni park uz klanac nere, nezaboravno...ovo sve, naravno, ukoliko ne bude kise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Septembar 25, 2015 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam rad da zatvorim sezonu jednom lepom voznjom. Tako da,pratim desavanja,a pre toga moram da sklopim medu. Od Zlatibora se jos nije "oporavio!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Septembar 25, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se prijavljujem, samo da nas vreme posluzi, pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Septembar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Oktobar bi trebalo da bude ok. vikend 3-4. je problematičan u nedelju , vikend 10-11. nešto bolji a vikend 17-18. bi trebalo da bude savršen ... pa šta se zalomi ... iskreno se nadam da ću uspeti da se organizujem ... baš mi nedostaje jedna lepa drugarska vožnjica a i poseta banji ( bilo kojoj ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Septembar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam rad da zatvorim sezonu jednom lepom voznjom. Tako da,pratim desavanja,a pre toga moram da sklopim medu. Od Zlatibora se jos nije "oporavio!" zar se sezona zatvara u septembru ? ... I ja sam za vožnju ..ali ne znam baš da li bi mi odgovarala dvodnevna vožnja . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Septembar 25, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pratim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Septembar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pomno pratim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Septembar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo zainteresovan Pogotovo za vikende posle 3./4. oktobra Gde se ide aBsolutno me nije briga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Septembar 25, 2015 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Od sledeceg vikenda bi mogao sa vama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Septembar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Прошле године мотор оставио у гаражу,17.11,сигуран сам да ћемо ући у Новембар са лепим временом. Пратим развој ситуације. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8116 Napisano Septembar 25, 2015 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam... Omanuo sam par vožnji, tako da sam se baaaaaaaš uželeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Septembar 25, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pratttimmmmmm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Grejem motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Septembar 25, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan kako vam zavidim sto ne mogu sa vama ni na jedno druzenje,voznju jer zivim u Bd a leti ne mrdam nigde zbog posla...izleti i ovde poneka voznjica,ima nas par maxi skuterasa sto se druzimo ali vama je do j... samo napred momci i mnogo bezbednih km... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Septembar 25, 2015 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan i ja, i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Septembar 25, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan kako vam zavidim sto ne mogu sa vama ni na jedno druzenje,voznju jer zivim u Bd a leti ne mrdam nigde zbog posla...izleti i ovde poneka voznjica,ima nas par maxi skuterasa sto se druzimo ali vama je do j... samo napred momci i mnogo bezbednih km... Nadam se da će se voziti neka tura i do mora pa možemo da se vidimo i odvozamo neki km zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Septembar 25, 2015 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajd ovako, da svedemo na dva predloga Soko B. i Rumunija, apsolutno mi je sve jedno od ta dva.... dalje, vikend voznja po mogucstvu oba dana suva tj bez padavina (mrzim ). Ako mogu da biram, glas dajem da do RO, nek se i ostali izjasne pa da pravimo dalje plan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Septembar 25, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta znam, nisam bio ni u RO ni u Soko B. Koliko ima do RO i kako bi okvirno izgledala ruta, nocenje i slicno... Imas li neki plan, predlog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Septembar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine bio 2x u RO,oba puta ista ruta,ali isto odusevljenje.Mislim da je malo kasno za Ro,al dajte rutu pa da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 437 Napisano Septembar 25, 2015 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan u rumuniju sam, jedared, isao drugom polovinom oktobra i ok je za voznju ako se ne zalazi dublje u karpate...gde ici je vec sasvim druga stvar...obzirom da se dan okratio transilvanija tesko dolazi u obzir jer do tamo ima u proseku 600 kilometara...vlaski region uz dunav je blizi, ne tako atraktivan ali svakako realniji za ovaj deo godine...tu je krajova kao administrativni centar, grad od nekih 300 hiljada dusa, nista spektakulatrno ali sasvim prijatno za obilazak i nocenje, put je uglavnom dobar osim malog dela koji prolazi kroz bugarsku, narocito izdvajam prelaz kod kalafata novim mostom, nezaboravno...drugi dan mozda da se krene uz dunav sa rumuske strane, pauza u severinu u nekom od kafica koji su u pesackoj zoni pa onda prema banji herkulanum i vracanje do bele crkve kroz sume i krs uz neru...taj deo puta je odlican, kvari samo potez od izlaska iz nacionalnog parka do oravice koji je katastrofa ...ugrubo nekih 700 km u dva dana...ovo vam je neka moja sugestija a ako mi obaveze dozvole mozda i ja podjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...