m3th0dm4nx zx636 1 Napisano Jul 24, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Lekino Brdo Beograd Motocikl: kawasaki ninja 636 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko mozda zna gde moze da se nabavi nosac tablice onaj preklopni da moze i da se vidi i da se ne vidi tablica po potrebi, ili jos bolje bi bilo da li neko ima originalni nosac tablice sa migavcima za ninju 636 model 2006?<div>Trazio sam u oglasniku ali su sve uglavnom stariji postovi i prodati nosaci a i ima dosta linkova i sajtova koji vise nisu u funkciji.</div><div>Unapred zahvalan...</div> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan http://motoland.rs/oprema-za-motore/lampa-program/ostalo-lampa-program/univerzalni-nosac-tablica-lampa-90146/ Ne znam da li ce obrisati posto zbog linka. Mislim da imaju i jeftiniju varijantu tj bila je ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jul 24, 2012 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima u oglasniku, MArko ih pravi na cnc masini. od aluminijuma su. Znam da je pravio i po zelji (posebno uradjene stope za podrep ) i bilo je bar 3x jeftinije nego u prodavnicama...Student sa kefalom VS companije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Jul 24, 2012 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 1500din je bio na nekom sajtu plasticni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m3th0dm4nx zx636 1 Napisano Jul 27, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Lekino Brdo Beograd Motocikl: kawasaki ninja 636 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da mi taj Marko treba mozes da mi postavis link ako znas gde se nalazi taj post, posto mi taj nosac izgleda malo precenjen za te 3 hiljade... realno... cvele... hvala za plasticni ali bolje mi se cini varijanta sa aluminijumskim... Hvala svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Septembar 18, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Parce aluminijumskog lima,testerica za oto,malo truda i to se napravi za 0 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih imam ali nisu jeftini jer su izradjeni od metala 3mm cvrsti i postojani.Seceni vaterjetom i plastificirani.Nisam hteo da ih radim od aluminijumskog lima jer se licno meni ta kombinacija nimalo nije svidela.Ako te zanima poslacu ti slike na email Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...