zidar 31 Napisano Jul 21, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan U osnovi malko sam gledao po netu i svugde su im razliciti kilovati za istu kubikazu, npr. za 250 neki pisu da ima 12, neki pisu da ima 13 a neki da ima cak 15 kw, sta je tu tacno.?.Koliko su kvalitetni tj. sa kojim( kineskim ili ti ne kineskim) motorom se mogu meriti-porediti.?Vise me interesuje ovaj hawk 350 jer je nesto jaci od 250-tke.Kakvo bi bilo poredjenje qm250 i hawk-a 250?Vidim na hrvatksim oglasima da su dosta skuplji od qingqi-ja a da li su i toliko kvalitetniji .Molim vas da malo vise napisete o ovim modelima ako mozete,umete,znate i hocete da svoje znanje podelite sa nama.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze sa Raptorom, ali meni za mog quada kineske prouzvidnje pise da ima 12kw, a u nekoj deklaraciji iz ams 13kw.sad dal' su oni to izmerili ili sta pojma nemam ali mislim da je 15 kw za kineza bas dosta...ako je 250ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...