Marko011 2457 Napisano Jul 20, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj i ja smo se dogovorili da sutra pređemo gore navedenu turu, pa pozivam sve koji žele da se pridruže. Idemo opuštenom vožnjom, bez divljanja. Kartu sam ukrao sa bjb vikend vožnje 2010...........oko 550km je tura, jedan dan...............razmišljali smo o prenoćištu, ali idemo da se vozimo, malo okupamo, nahasamo u Kladovu, malo vidimo grad i vratimo Osim toga kiša je najavljena za nedelju. Znači Beograd - Kladovo - Beograd Sastajemo se u 8.30h kod steca, Jugopetrol pumpa, polazak u 9h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 20, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura, šteta što ne možete ipak da prespavate jer mislim da bi bilo mnogo lepše i opuštenije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Pu bre isao bi,to mi je omiljena tura, ali mi cerka stize sutra uvece sa puta,moram da je cekam a i skuter mi nije najspremniji. Ako vas zanima gde da prespavate imate u Dobri,odmah posle raskrsnice druga ili treca kuca sa leve strane(do Dunava na glavnom putu)privatan pansion kod Vlaste (mislim da su stavili i tablu).Odlicne sobe,rostilj,domacini za pohvalu (tu uglavnom spavam kad idem na pecanje).Bilo je 500-600 d. za noc po osobi.Druga varijanta,malo egzoticnija je na samom Lepenskom viru,ispod parkinga na samoj obali je alas Cira sa sinom Draganom,imaju 4-5 kamp kucica koje iznajmljuju pa ako se ne plasite buva i zmija... U tekiji pitajte za baba Ruzu,kod nje se isto spavalo ali pretpostavljam da ima pr. pansiona i u Kladovu. Cuvajte se odrona i samo opusteno i oprezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Bez nocenja kisa subota na nedelju. Srecan put, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 20, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bre Marko sto ovo ne napisa bar dva dana ranije, da se organizujem sa vremenom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 20, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan pa malo spontano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan U Kladovu je trenutno ETNO FESTIVAL,danas i sutra, gužva je u gradu a u subotu nastupaju Tanja Banjanin a zatim i Riblja čorba. Sve se to odvija na gradskom trgu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...