BAZER 14 Napisano Jul 20, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K5, Yamaha R6 2014 Racing Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto i sam naslov kaze,potreban hitno zadnji blatobran iznad gume sto dodje odma i sto prekriva karburator......onako sve u kompletu. Trazio sam svugde i zvao svakojake sto nabavljaju delove,ali za ovaj model niko ne moze da mi nadje. Ako slucajno neko zna gde mogu to da nabavim ili mozda neko ima.....bio bi mu jako zahvalan na pomoci. Na ovoj slici se jasno vidi deo koji mi treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Moto Klinici. Tel: 064 425 20 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAZER 14 Napisano Jul 22, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K5, Yamaha R6 2014 Racing Prijavi odgovor kao problematičan Ma zvao sam likove ali kazu da nemaju,niti mogu da nabave :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAZER 14 Napisano Jul 28, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K5, Yamaha R6 2014 Racing Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da niko nema ili ne moze da preporuci gde mogu da nabavim to??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slracing-ch 3 Napisano Septembar 10, 2012 U prolazu, 3 postova Motocikl: CR-80 Prijavi odgovor kao problematičan imam 50-ku u delovima, sutra ti javljam ako te zanima jos uvek, dal imam (koliko se secam ima) i da li je isti. Rekao bih da su isti, mada moram proverit i u kakvom je stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
comi_bgd 0 Napisano April 16, 2023 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko na prodaju tablu za dna 50 ??? 066196113 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...