MILJAN* 157 Napisano Jul 24, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan A uz enduro? evo ja sviram rok svakog dana... Valjda sam rocker? Elem, pucači su ti uglavnom šabani-...Šta te to čudi? Šabana imaš svuda... nego....jel' ima neka fotka sa skupa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan A uz enduro? evo ja sviram rok svakog dana... Valjda sam rocker? Elem, pucači su ti uglavnom šabani-...Šta te to čudi? Šabana imaš svuda... nego....jel' ima neka fotka sa skupa? Za ovoga sa klipa, neznam kako da ga nazovem a da neuvredim nekog,moja zena bi rekla ;Nikad od tebe bajker nece biti kad silazis sa desne strane; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 25, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dve su Vam dovoljne... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 25, 2012 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sta se raspravljate sa Munjom, covek blati ljude koji voze R-ove a covek je sam sudija na auto trkama. Voli sportske automobile ali ne i motore. Uz sve motore ide RNR, jedina je razlika ko kako voli da vozi. Debila ima i sa choperima i Enduracama. Samo je upadljiviji procenat sa R-ovima jer seljoberi kad hoce da se pokazu uglavnom uzmu R-a. To ne znaci da si svi "melos"... PS: I ja sam pisao pored reke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 27, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim motore i kada bi bio u situaciji, kao sto nisam, imao bi u ergeli jednog copera za kuliranje i uzivanje, jednog R-a kada mi zafali malo adrenalina i jedan laksi enduro za do pijace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiral 1 0 Napisano Jul 27, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Požega - Raška Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim motore i kada bi bio u situaciji, kao sto nisam, imao bi u ergeli jednog copera za kuliranje i uzivanje, jednog R-a kada mi zafali malo adrenalina i jedan laksi enduro za do pijace... Eeee, bratee, nemoj da mi omalovažavaš ENDURO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jul 27, 2012 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim motore i kada bi bio u situaciji, kao sto nisam, imao bi u ergeli jednog copera za kuliranje i uzivanje, jednog R-a kada mi zafali malo adrenalina i jedan laksi enduro za do pijace... Eeee, bratee, nemoj da mi omalovažavaš ENDURO! Nije to omalovazavanje, u smislu laksi mislim na recimo 125ccm cisto sto je okretniji i laksi za po gradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiral 1 0 Napisano Jul 27, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Požega - Raška Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zajebavam se, brate! Razumeo sam šta si hteo reći. Nego stvarno bre ovi sa R-ovima, naravno ne odnosi se na sve ima i tu pravih bajkera, sa pucanjem i turiranjem ukenjaju svaki skup. Ajde, razumem nekako kad ulaze na skup, malo turiranja da se čuje da su došli, razumem i mlade momke koji imaju potrebu da budu primećeni, ali ono turiranje po pola sata, naročito noću i neke matore konje kad dohvate da siluju... Meni to nije jasno. Što kaže jedan drugar, "moj mozak to nemere procesuirat". Pozdrav svim BIKER-ima!!! Oni će se već prepoznati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...