M i r k o 36 Napisano Jul 18, 2012 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Neznam za detalje samo sam čuo da je poginuo ,zove se Zlatko , R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 470 Napisano Jul 18, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan na zalost, jeste. ove sezone kupio motor.... clanovi moto kluba kula ce napisati vise detalja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Jul 18, 2012 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo je brat od moje jako dobre drugarice...strašna vest Dugo je on vozio motore, nije mu ovaj bio prvi ali ga jeste kupio nedavno. Vraćao se za Kulu kada je deda u autu iznenada odlučio da skrene na sporedni, zemljani put i nažalost to je bio kraj. Deda iz auta ima 73 godine!? Žalosno je i to da iza njega ostaju trudna žena i ćerkica...tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jul 18, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Jul 18, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan zar svaki dan po neko..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 18, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Jaooooo, Zlajo, moj, mili brate.... Srce mi se cepa.... Ne mogu da verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 19, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Zlaja je ovaj momak sa naočarima, super lik, tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan vreme je za protestnu voznju,pobise nas bre. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Jul 19, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan moje iskreno saučešće porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 19, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Sucesce porodici i prijateljima... A dedu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Jul 20, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je prvi covek koji je umro od posledica pada sa motora a kojeg ja dobro poznajem.Inace ovo mu je prvi motor,koji je kupio pre dva meseca u pitanju je CBR 600 koja je bila njegova velika zelja. Nastradao je usled toga sto ga je 65 godina star vozac Lade Nive isekao i on se zakucao u nju.Posle samog udesa koji se desio oko 19 casova je ustao,pricao bio svestan,bez ijedne ogrebotine na njemu.Nazalost umro je u bolnici od posledica povreda unutasnjih organa. Jako mi je zao Zlatka,momka koji se stalno nesto kretao oko motora i koji je konacno kupio motor sa kojim nazalost nije imao srece.Tuzan sam,zao mi je,i ne izlazi mi ovaj dogadaj iz glave. Moje najiskrenije saucesce porodici i prijateljima. Tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jul 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan DOKLE BRE VISE Ljudi ja vise ne smem ni da zadjem u ovaj crni kutak foruma, svaki Boziji dan nas napusti neko od bratije, postavljam sam sebi pitanje zasto dobri ljudi prerano napustaju ovaj svet i to krivicom u ogromnom slucaju drugoga, sto je mnogo mnogo je, ne znam ni sta vise da kazem, ne mozemo ni priblizno da osetimo ono sto porodica oseca u ovom trenutku. Moje najiskrenije saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Jul 20, 2012 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan Bog te mazo pa da ratujemo ne bi nas svaki dan toliko ginulo!?! Koliko treba jos da nas, zbog gluposti, izgubi zivote ili ostane trajno invalid da se nesto konkretnije preduzme? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Kumeeee moj ..... :'( :'( :'( :'( :'( tuga tuga tuga, ne moze se opisati!!! @Tibore,Laki,Knele nema kuma vise! Nemam snage da pisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 26, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta da ti pricam brate moj, nije mi dobro vec danima. Ne mogu da se saberem, ovo je strasno. Jezi mi se kosa na glavi. Ko ce nam sada kuvati paprikas, dobri nash Zlajo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...