lalajko 2021 Napisano Jul 29, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zanimaju me cene prenocista, mislim da niste nigde naveli taj podatak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2645 Napisano Jul 29, 2012 Strucnjak, 1633 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zanimaju me cene prenocista, mislim da niste nigde naveli taj podatak. ovde Ukratko, 15e, 17e, 12e (prosk 15). Sve preko booking jedno 4-5 dana pre puta, mada sam primetio da su cene rasle tih dana, sredinom juna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2645 Napisano Jul 29, 2012 Strucnjak, 1633 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni je najveseliji deo, onaj sa snimka, gde se Mikrob na onim, vrhovima, serpentinama, prevojima oseca kao kod kuce. S tim sto mu ove provalije obrasle travom, dodju kao Glava Zete ili kanjon Morace ali tapacirani. Dok ti pokusavas da izvuces zivu glavu on odvrce gas i uziva. Skoro pa obrnuto Primorac je on, ne voli planinu Dok ja jedva cekam krivinu i blato, on ipak preferira pravce i asfalt. Da smo negde usput more sreli e tu bi se osecao kao kod kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radja 8 Napisano Jul 29, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci na odvozanoj turi! A takodje i svaka cast na putopisu!!! Hvala sto ste to podelili sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Jul 30, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci!!Jedno pitanjce..mobilni koji si koristio za navigaciju je HTC?ali koji?i da li si imao problema sa njim?mislim da li je gubio signal kada si koristio navigaciju?hvala unapred i odlican putopis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2645 Napisano Jul 30, 2012 Strucnjak, 1633 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan HTC wildfire. Jeftin i spor ali solidno kuciste. Nisu mu smetale vibracije. Signal se nije gubio ni u najguscim delovima Temisvara. Generalno taj tel u kolima ume da izgubi signal ali je na motoru izgleda ipak bolje jer nema kabine. Nosac telefona je bio ovaj iz mog potpisa samo je na njega zasivena kineska futrolica sa slojem sundjera da malo amortizuje vibracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Jul 30, 2012 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan RESPECT! 1. Dobro pišeš, fini stil - pitko i informativno, slobodno se raspiši - ide ti to; 2. Posle ovoga više nisi neiskusan pisac, a definitivno si se iskalio i na motoru - nema više razloga za skromnost. BRAVO MAJSTORI. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1752 Napisano Jul 30, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Zanimaju me cene prenocista, mislim da niste nigde naveli taj podatak. Evo ti informacija iz prve ruke (pošto sam još u Bugarskoj,sutra Makedonija)...nočenja u Rumuniji su u proseku oko 80-90 leja za dvokrevetnu sobu(ponegde sa doručkom,ponegde bez doručka).....tu cifru podeli sa 4,5 i dobičeš iznos u evrima.. Izvinjavam se autoru teme ako mu kvarim putopis...nije mi to namera,več čisto da informišem kolegu i ostale..ako smatraju admini to neukusnim,neka pobrišu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2645 Napisano Jul 30, 2012 Strucnjak, 1633 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pustolove, hvala! Od sad smo veliki bajkeri BMW, nemam nista protiv naravno Ono sto sam ja naveo je bilo po osobi. (po sobi duplo vise). Mi se nismo preterano trudili da nadjemo najpovoljnije zbog malog broja nocenja, tako da od tih nasih cena sigurno ima nizih kao sto BMW kaze. E sad, koliko se meni ucinilo, na svakom koraku postoje mesta gde se moze rezervisati smestaj. Mislim da bih se sledeci put upustio u put Rumunijom bez rezervacija unapred. Najlepsa su mi mesta negde u sred prirode, poput smestaja na vrhu Fagarasha, kod jezera, ili u shumi nakon Petrosanija... Smestaj bas ne bi trebao da bude problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Đole, pravi putopis... Svaka čast za vožnju... i putopis... Nazovi me na 063 284 245 možda i smislimo neku vožnju... pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan bravo momci.mislim da su rumuni skontali da mogu da uzmu pare od bajkera koji dolaze iz cele evrope.naj vaznije sto nisu halavi za cene pa smestaj mozes naci jako jeftino u svakom selu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2645 Napisano Septembar 20, 2012 Strucnjak, 1633 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Profesore, broj zapisan pa se javljam kad izadjem iz frke oko diplomskog. Taman da se vreme sredi. Voznju bar nije tesko smisliti Jel jos fz6 aktuelan? Cule, hvala! Uskoro ce biti i snimaka na netu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Octobar 8, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze! Svaka cast za putopis, nisam ocekivao posle skromnog uvoda! Ova tura ceka prolece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2645 Napisano Octobar 9, 2012 Strucnjak, 1633 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala! Mada, bolje da saceka leto, posto u prolece ne moze kroz tunel. Vredi odvoziti a nije skupo. Sve preporuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoster 46 Napisano Novembar 25, 2012 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CanAm Spyder F3S Prijavi odgovor kao problematičan Brate mili svaka vam cast!!!!! evo sad citam ovo i dodje mi da sledeci vikend upalim auto i napravim probnu turu dok ne dodje lepo vreme da moze da se ide motorom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2645 Napisano Januar 8, 2013 Strucnjak, 1633 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo najzanimljivije deonice sa Transalpine. Pustite neku muziku uz ovo posto nema zvuka. Stavio sam prvobitno sa muzikom ali youtube se zali na copyright. Snimak traje 15-ak min pa moze biti malo dosadan ako niste u raspolozenju da pogledate ovako nesto. U pitanju je ubrzan snimak voznje bez montaze, tako da ko nije bio moze da se upozna sa celom deonicom, a ko je bio, pa, neka se podseti malo Pogledajte ga u max rezoluciji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 9, 2013 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Da, krivine jesu naš moto orgazam, ali po ovakvim predelima vozim max 60... na Transfagarašan penjao sam se sa 30 km/h i uživao kao prasac u tikvama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2645 Napisano Januar 9, 2013 Strucnjak, 1633 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To su i otprilike i nase brzine Ovo je oko 3x ubrzano da ne bi trajalo 40 min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Januar 9, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan E Djordje, Djordje nadam se da ces nam ove godine biti vodic po Rumuniji, a kad se vratimo pravac kod maticara da te ozenimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2645 Napisano Januar 9, 2013 Strucnjak, 1633 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Super je putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkoBu2 9 Napisano Januar 10, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Budva - Novi Sad Motocikl: Yamaha xj6 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan za avanturu kod maticara da vam se pridruze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra momci evo linka za muziku uz video 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast , sve pohvale, evo i meni se ponovo rodila zelja za Rumunijom, samo sto bih ja svratio i do Brasova. Hvala za sve informacije , koristice svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Januar 10, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo najzanimljivije deonice sa Transalpine. Pustite neku muziku uz ovo posto nema zvuka. Stavio sam prvobitno sa muzikom ali youtube se zali na copyright. Snimak traje 15-ak min pa moze biti malo dosadan ako niste u raspolozenju da pogledate ovako nesto. U pitanju je ubrzan snimak voznje bez montaze, tako da ko nije bio moze da se upozna sa celom deonicom, a ko je bio, pa, neka se podseti malo Pogledajte ga u max rezoluciji. steta sto je ubrzan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...