FreeBird 209 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 281 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Honda vfr 750, 93god, 55000km... Motor je u dobrom stanju, pre dve godine uvezen iz svajcarske. Mehanicki je perfektan, vizuelno ima par varova plastika (vidi se na slikama, pad sa cope). Motor je registrovan pre 2 nedelje, ima nove plocice, ulje u masini vilama hidraulici i kocnicama, nov akumulator, filter vazduha...zlatni did stavljen prosle godine, mra vizir... Masina je perfektna, ne trosi grama ulja...na motoru su metzeler raceteck gume, lezi neverovatno....i da ga ne hvalim dalje znaci samo sedi i vozi. Na slikama su VA tablice, sada je BG. Cena je 1550e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14171 Napisano Jul 16, 2012 Integrisan, 7756 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa, motor za kupiti i ostaviti ga unucima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 16, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, samo ne vidim poentu u tome sto si ofarbao tablicu da se nevidi registarski broj, a on se lepo vidi na registracionoj nalepnici ! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 16, 2012 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, a gde moze da se pogleda, moj drugar juri pa bi dosli da pogledamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1321 Napisano Jul 17, 2012 Drug član, 853 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan zamena neka mozda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 17, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan koliko si fleksibilan sa cenom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 209 Napisano Jul 17, 2012 Svrati ponekad, 281 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravi da stavim broj, a nedozvoljava mi da ga ubacim gore u tekst... Sloba 0642104143 Obrenovac Prodajem ga zbog finansija a ne da bio promenio masinu. Tako da zamene mi ne odgovaraju. A za cenu mislim da je korektna. Ko dodje da pogleda mozda se nesto i dogovorimo... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 209 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 281 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne slikice sa skorasnje voznje....bg, kosovo, vlasinsko jezero, stara planina, borsko jezero, dunavska tura...4 dana 1300km :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Jul 29, 2012 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Dobro motorče. To znam jer sam ga ja uvezao pre dve godine iz CH. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 209 Napisano Jul 31, 2012 Svrati ponekad, 281 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan 1500e tek registrovan, odradjeni svi servisi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 209 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 281 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Evo par novih slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da li je još aktuelno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Septembar 21, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da ga Boba jos prodaje..okreni tel Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 209 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 281 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1380e, kupljeno drugo motorce pa vfr mora da se proda. Interesuje me samo kes. Da ponovim, motor je bez ikakvog ulaganja dugi niz godina. Neverovatna masina, mozda i najkvalitetniji motorcikl ikada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1006 Napisano Januar 24, 2013 MK Obrenovac, 586 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Boba je kupio svoj bivsi motor CBR 900 RR (stara ljubav zaborava nema) !!!!!!!!!!!!! Sto se VFR tice stvarno sve pohvale, motor radi kao sat. Evo i jedna slika od jesenas sa nase voznje do Divcibara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 209 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 281 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan 1350€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 209 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 281 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Prodata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...