tindirbp 289 Napisano Jul 16, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan samo da pitam,dali ima protiv teg dominator,trese ubija dok se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 17, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan niko nezna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 17, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ima .... prijenos preko zupčanika... ali nisi rekao na koju godinu misliš .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Jul 17, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.eikholt.net/hpalt/download/NX650%20J%20Section%2010%20Crankshaft%20balancer.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1312 Napisano Jul 17, 2012 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Jbte ljudi šta je ovo, malo-malo pa neki Dominator trese. Ima protiv-teg i nalazi se ispred radilice, u naj isturenijoj tački na bloku. Zubčanik na radilici i protiv teg imaju repere kako se montiraju i to je to, ako nije uzupčen kako treba otpadoše 00. Si radio nešto na mašini pa trese ili onako odjednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 18, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ili je jednostavno "popušio" ležaj .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1312 Napisano Jul 18, 2012 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pa lezaj bi se cuo valjda, PODIGNI MU LER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 18, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan naglasak na "valjda" .. ležaj se ne mora čuti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Jul 19, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel trese i kad stoji u mestu? Napisao si da trese u voznji a to moze da bude i zbog gume, jos pre lezaja tocka itd, budi malo precizniji pa ce ti se neko javiti sa savetom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Jul 19, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da je kolega toliko neiskusan da ne razlikuje vibracije motora od krivih guma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jul 19, 2012 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Na te Dominatorove vibracije se covek vremenom navikne i zavoli ih Sto nisi javio danas sam ti bio u kraju pa sam mogao dovesti mog da uporedis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1312 Napisano Jul 19, 2012 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ja juče dosuo dosta ulja i motor prede, čak ni one sitne vibracije u ponekim obrtajima nema . Ne razumem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 19, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Na te Dominatorove vibracije se covek vremenom navikne i zavoli ih Sto nisi javio danas sam ti bio u kraju pa sam mogao dovesti mog da uporedis. ma znam ja bre kako treba da trese ,i9mao sam ga al onaj je extra radio,ali ovo,znaci odvaljuje bubrege,nheko kanda nije uzubio teg..jbg,aj dodji da sarafas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Jul 20, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja juče dosuo dosta ulja i motor prede, čak ni one sitne vibracije u ponekim obrtajima nema . Ne razumem Bas cudno da bolje radi sa uljem )))), istoci ga za svaki slucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 20, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Ja juče dosuo dosta ulja i motor prede, čak ni one sitne vibracije u ponekim obrtajima nema . Ne razumem Bas cudno da bolje radi sa uljem )))), istoci ga za svaki slucaj da bas me cudi... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 21, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan mora tresti kad nema kontra teg kakvi imbecili neverujem,imal ko tegic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 21, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan kako misliš nema uteg ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1312 Napisano Jul 21, 2012 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Daj fotke da vidimo kako izgleda to zaklano prase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 21, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan kako misliš nema uteg ? brate jednostavno nema eto slikacu pa da vidite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 21, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Daj fotke da vidimo kako izgleda to zaklano prase. dabome!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...