Jump to content

Moto Zajednica

deo za golf 2

Recommended Posts

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

trazi se el palenje za golf 2,motor od golf 1,godiste 83,otvor glave 42,4mm!

poznanik uzaludno pokusava naci u subotici,ako imate neku ideju ili neko da ima negde zatureno neka javi cenu!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1710 postova

Ako se ne varam to je paljenje sa platinama i u danasnje vreme ce menjati platine svaka 3/4 meseca. Neka na otpadu nadje od novijeg golfa i neka mu neko ubudzi to da ne razmislja...

Ja sam imao takvog golfa i drugar je trebao da mi nabaci to novije paljenje pa sam kasnije prodao tog golfa. On je inace mehanicar i kaze da je to moguce...

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

Ja sam imao takvog golfa i drugar je trebao da mi nabaci to novije paljenje pa sam kasnije prodao tog golfa. On je inace mehanicar i kaze da je to moguce...

trebao ili nabacio? ako jeste ajd seti se kako je bilo uradjeno?! hvala!

Nije kod mene to uradio ali inace jeste nekima ugradjivao. Dogovor je bio da ja kupim na nekom otpadu i da svratim da ugradi ali sam kasnije prodao tog golfa sa tim starim palnjenjem.

Inace radi on i sa platinama ali je potrebno naci bas kvalitetne platine jer da bi lepo radio, lako palio i dobro primao gas potreban je bas mali zazor na platininama i ako nisu kvalitetne brzo zasmercuju i dovidjenja, a ako ostavis veci zazor duze traju ali je lenj ko tenk, bar je to kod tog mog golfa bilo potvrdjeno 5-6 puta...

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja