svetac 527 Napisano Jul 15, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan trazi se el palenje za golf 2,motor od golf 1,godiste 83,otvor glave 42,4mm! poznanik uzaludno pokusava naci u subotici,ako imate neku ideju ili neko da ima negde zatureno neka javi cenu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 16, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan niko? nista? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 16, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam to je paljenje sa platinama i u danasnje vreme ce menjati platine svaka 3/4 meseca. Neka na otpadu nadje od novijeg golfa i neka mu neko ubudzi to da ne razmislja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 16, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ma da nesto je problem oko te mere koja ulazi u glavu,pa zbog toga ne ide! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 16, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao takvog golfa i drugar je trebao da mi nabaci to novije paljenje pa sam kasnije prodao tog golfa. On je inace mehanicar i kaze da je to moguce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jul 17, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao takvog golfa i drugar je trebao da mi nabaci to novije paljenje pa sam kasnije prodao tog golfa. On je inace mehanicar i kaze da je to moguce... trebao ili nabacio? ako jeste ajd seti se kako je bilo uradjeno?! hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 17, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije kod mene to uradio ali inace jeste nekima ugradjivao. Dogovor je bio da ja kupim na nekom otpadu i da svratim da ugradi ali sam kasnije prodao tog golfa sa tim starim palnjenjem. Inace radi on i sa platinama ali je potrebno naci bas kvalitetne platine jer da bi lepo radio, lako palio i dobro primao gas potreban je bas mali zazor na platininama i ako nisu kvalitetne brzo zasmercuju i dovidjenja, a ako ostavis veci zazor duze traju ali je lenj ko tenk, bar je to kod tog mog golfa bilo potvrdjeno 5-6 puta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...