m900 227 Napisano Novembar 26, 2007 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan pa to vi sto vozite dukatije se nezalite,,,toliko brzo idu da vam ni uje nebi spalo sa lanca ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ,,,izvini al imam losa iskustva sa 900ss i monsterom 600 ,,,,,samo motul najbolji je provereno,,uostalom pitaj servisere i videces da ce ti 99%reci da je motul najbolji, 80% servisera nema pojma o uljima već se ljepi na zvučna imena i kladim se da prije nego što su čuli za Motul da je Castrol bio zakon. Kada jednom probaju nešto dobro tj.naćopaju kao ćorava koka zrno , drže se toga kao pijan plota . Ne želim reći da Motulovi proizvodi nisu odlični , već da se ne koriste s razumjevanjem. No reci ti meni što je to tebe mučilo na 900SS i M600 ? M900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 26, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa 900ss jest da lezi ko lud a neide nikako za te pare koje kosta,a jos us to pored mene leteli japanci od 600cm,,,,,a 600 monster je jedno tesko jako prdalno motorce koje vise nikad ali slovima nikad u moju garazu avliju itd itd,,,,,,,zna se italijanski dizajn ram i kocnice al bre bez svapske ili japanske makine nema nista,,,...,,,..,a tu je i japanski zvuk,,,ko mac kad sece vazduh.,...,.p.s. dezmo razvod im je totalni promasaj,,traje jednu trku i kraj,,a tek ona odvratna suvo zveketajuca lamela,,,,,,,,,pa potrosnja,,,,fala al zato cu da kupim starog boldora pa da se slatko navozam,naravno sipam motul i nemislim,,,p/s/ majstori od skoro znaju za silkolene proizvode pa ga hvale,,,al se brzo vrate na motul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...