carlos11 27 Napisano Jul 13, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto naslov kaze interesuje me koje je boje,koliko se secam crvene ako gresim neka me neko ispravi!!!??? hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Jul 13, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jes' crven i ima jako lep miris. Barem meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5109 Napisano Jul 14, 2012 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aha lep, samo sto nikako ne valja kad krene da pici na sve strane po agregatu i patikama(talenti u ovlašćenom servisu na skoro novom motoru sipali malkice više no što treba a to mu se nije svidelo) Inače miris ima neku biljnu notu :-) A boja je lepa crvena, ulje je super full sintetika po poslednjem api standardu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...