Jump to content

Moto Zajednica

Off-road Divčibare, subota?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 380 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adv R

Planiram da se u subotu provozam od Bg do Divčibara, preko Aranđelovca, Belanovice, Ljiga i Ravne gore i Tometnog polja. Obišao bih Crni vrh i Veliku pleću, pa okolo-naokolo krenuo u povratak, do Brežja gde bi se uključio na asfalt, pa ka Ljigu i istim putem nazad.

Ukupno oko 300km, od čega malo više od 100km offroada (dobar makadam, livade i malo nezgodnog kamenjara). Nije za nekog ko prvi put vozi off, ali nije ni neka hard-enduro vožnja.

Deo tih puteva sam prešao, jedan manji deo nisam, ali sam ih uneo u GPS, pa ćemo da vidimo. :lol: U prilogu je .gpx.

Iz Bg bih krenuo oko 7, da pobegnem od vrućine, očekujem da se vratim kasno popodne ili rano predveče. Pauze na asfaltu pravim na svakih 45-60 min, na offu na svakih 30-40 min (ili kad se izvrnem negde).

Ima li zainteresovanih da se pridruže?

Za moderatore - ako je ipak za RASPORED RADOVA, molim da premestite. EDIT: molim ubaciti datum u naslov, reč je o suboti 11.7.2012.

Pozdrav!

Komplet 1.gpx

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 229 postova
  • Motocikl: 4 cilindra :-)))

Ako sam dobro shvatio reč je o 14.07.2012. pokret u 07:00,zvuči mnogo zanimljivo ,a sviđaju mi se i češće pauze.E sad...nemam iskustva na off-u ,mislim da bi se snašao,ali ako ti misliš da ne, poštujem.Odakle bi krenuli,i ako imaš još neki savet....pozdrav

ps:nešto za vikend najavljuju kišu,a gume mi nisu baš naj tako da?ako vreme bude ok 99%.

• Svrati ponekad, 380 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adv R

Ostavljamo ovo za drugi put.

Lad, ne podcenjujem tvoje vozačke sposobnosti, ali na dva-tri mesta su strmi kamenjari koji nisu baš za prvi put. Meni ne bi smetalo da ih lagano prolazimo, ne žurim nigde, a zajedno bi preneli motore ako bi baš morali, ali glupo je da ti presedne...

Pasha, vidimo se u nedelju! :zdravo:

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja