korniSh1 364 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Elem, već neko vreme želim da se rešim foldera "Fotke za izradu". Dakle, interesuje me, ko (koja foto-radnja) najbolje izrađuje fotografije, u Beogradu. (Možete pisati i za ostale gradove, da vide kolege koje nisu iz Beograda, možda im pomogne). Fotografije bih radio na mat hartiji (papiru). Ne volim glossy fazon. Temu sam otvori zato što mi treba preporuka i voleo bih da znam da li vi izrađujete fotke, šta vam je bitno kada ih izrađujete, na šta posebno obraćate pažnju i slično... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Jul 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan "Foto Trend" kod tc Piramida na n.Beogradu je radnja koja ti treba. Vrhunska FUJI mašina, odlične cene i kvalitetna usluga. Ako imaš više slika (par stotina) dobićeš i popust na redovnu cenu. 011/1776661 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na preporuci! Nosim fotke za vikend, pa javljam utiske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ReFoto casopis je u nekom od prethodnih brojeva ispitivao kvalitet stampe fotografija u nekoliko gradova u Srbiji izmedju ostalog i u Beogradu.Kako je u pitanju veoma ozbiljan casopis koji sigurno nece dozvoliti da se kompromituje zarad reklamiranja foto radnji ja sam apsolutno uveren u objektivnost ocenjivanja.Neke radnje su veoma nezadovoljne ocenom sto ide u prilog mojoj tvrdnji.Foto radnja koja je super ocenjena nalazi se u staklencu na Trgu Republike,zaboravio sam kako se zove.Tu razvijaj fotke. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sad se nosim mishlju da, recimo od preporucenih radnji, odaberem tri i da u sve tri odnesem po pet istih fotografija, zamolim ih da na istim ne rade nikakvu korekciju pa cu da vidim shta i kako! Pravim eksperiment! U vezi sa ReFoto-om, sad videh na netu da je tekst o foto radnjama u 85. broju. Evo ga odlomak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ReFoto casopis je u nekom od prethodnih brojeva ispitivao kvalitet stampe fotografija u nekoliko gradova u Srbiji izmedju ostalog i u Beogradu.Kako je u pitanju veoma ozbiljan casopis koji sigurno nece dozvoliti da se kompromituje zarad reklamiranja foto radnji ja sam apsolutno uveren u objektivnost ocenjivanja.Neke radnje su veoma nezadovoljne ocenom sto ide u prilog mojoj tvrdnji.Foto radnja koja je super ocenjena nalazi se u staklencu na Trgu Republike,zaboravio sam kako se zove.Tu razvijaj fotke. Pronašao sam broj Re-Foto-a u kom su radili ovaj test. Foto-radnja o kojoj pričaš se zove "Bg Elite", nalazi se u staklencu a kontakt telefoni su 011/4126898 i 011/3343403. Danas nosim nekoliko fotografija tamo da uradim, pa ćemo videti! Mada, ne sumnjam da bi ReFoto sebi dozvolio zajeb i reklamiranje radnje a da ne valja, kao što ti reče! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 12, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan nisam čitala taj text pa ne znam koji su kriterijumi bili za procenu kvaliteta. u svakom slučaju, čak i ako je neka radnja super ocenjena može da se desi da ne budeš zadovoljan jer "kvalitetna" štampa zavisi i od kalibracije/sinhronizacije tvog računara sa printerom. moraju imati kompatibilni kolor profil, monitor ti mora biti klibrisan, printer mora biti kalibrisan, moraš uraditi nekoliko test printova da vidiš da li saturacija boja koju vidiš na ekranu odgovara saturaciji koju izbacuje printer pa da eventualno koriguješ kontrast i saturaciju na fotkama, koji je printer, kakva je hemija u printeru (da li je redovno menjana) ako nije digitalna štampa... itd itd .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Ja se trenutno igram u kucnoj radinosti sa hassom! Nista lepse kad se "radja" fotka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao shto obecah, juce sam ishao do Bg Elite-a, i mogu da vam kazem da su opravdali ime! Prezadovoljan sam. Bash su mi legle fotke! Morate da probate. Odradio sam 10 fotografija 13*18 i to zadovoljstvo me je koshtalo 280. dindzi. Razlicite su cene za razlicit btoj fotografija. Na primer 1-10 fotografija 13*18 komad je 37 dinara ako se ne varam, a 10+ je 28 dinara. Verovatno imaju josh nekakve pogodnosti na vecu kolicinu. Josh informacija na http://www.bgefoto.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo gde ja radim fotografije u Bg-u Foto Mile- Dušanovac Foto Trend- T.C. Piramida Foto Blic- Vidikovac Nikad nisam imao problem sa kvalitetom u bilo kojoj od ove tri radnje. Tu radim "brzake" za goste a za mladence na tenane ovde: Art Foto- Aranđelovac :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao shto obecah, juce sam ishao do Bg Elite-a, i mogu da vam kazem da su opravdali ime! Prezadovoljan sam. Bash su mi legle fotke! Morate da probate. Odradio sam 10 fotografija 13*18 i to zadovoljstvo me je koshtalo 280. dindzi. Razlicite su cene za razlicit btoj fotografija. Na primer 1-10 fotografija 13*18 komad je 37 dinara ako se ne varam, a 10+ je 28 dinara. Verovatno imaju josh nekakve pogodnosti na vecu kolicinu. Josh informacija na http://www.bgefoto.rs/ hehe,znao sam. Kad ga Ivana Tomanovic i Milan Zivkovic ocene nema zajeba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 7, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Za Smederevce i okolinu bih preporučio Foto Studio Klik. Sa njima sarađujem već duže vreme, kvalitet im je vrhunski (mašina rezolucije 650dpi), ne koriste kinesku hemiju niti kineski papir. Cene za profesionalce su takve da se meni više isplati da cepam 50km iz Plane do Smedereva da radim slike kod njih nego ovde u okolini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 5, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan ZOOM FOTO Krušedolska 3, Beograd 011-414-6042 zoom foto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, mogu i ovde da prenesem iskustvo sa Foto Krunić radnjom u Velikoj Plani! Naime, potrebna mi je bila fotografija za propusnicu za firmu, lepo postavim rasvetu, slikam sebe i komšiju na beloj pozadini, postavim 6 fotki na format 9x13 i odnesem danas u jednu radnju da odradim dve fotografije 9x13. Kada je printerista otvorio fotografije, rekao mi je da ovo nije obična fotografija i da oni to naplaćuju 150din. Kada sam pitao kakva je ako nije obična, dobio sam odgovor da je to "pakovana" fotografija i da to naplaćuju 150din! Naravno, nisam magarac ni ovca i nisam hteo da platim toliko a nije me mrzelo ni da kontaktiram društvo za zaštitu potrošača koje me je uputilo na tržišnu inspekciju, koja opet nije radila posle 15h ali ću ih zvati svakako sutra u toku dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4520 Napisano Februar 4, 2013 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da dopišem plusić za BgElit, tamo je odrađen ceo lomo zid I manje više za svaku izložbu ili ispit kod njih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Februar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, mogu i ovde da prenesem iskustvo sa Foto Krunić radnjom u Velikoj Plani! Naime, potrebna mi je bila fotografija za propusnicu za firmu, lepo postavim rasvetu, slikam sebe i komšiju na beloj pozadini, postavim 6 fotki na format 9x13 i odnesem danas u jednu radnju da odradim dve fotografije 9x13. Kada je printerista otvorio fotografije, rekao mi je da ovo nije obična fotografija i da oni to naplaćuju 150din. Kada sam pitao kakva je ako nije obična, dobio sam odgovor da je to "pakovana" fotografija i da to naplaćuju 150din! Kao neko ko takođe "drži" foto radnju mogu samo da kažem da je u pitanju čist, izvorni lopovluk! Ima osnova da naplati nešto dodatno ako je jedna fotka a on treba od nje da pravi dokument od 4 ili 6 fotki ali pošto si ti sve to odradio, njihovo je samo da naplate cenu amaterske fotografije i ništa drugo Banda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 5, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, mogu i ovde da prenesem iskustvo sa Foto Krunić radnjom u Velikoj Plani! Naime, potrebna mi je bila fotografija za propusnicu za firmu, lepo postavim rasvetu, slikam sebe i komšiju na beloj pozadini, postavim 6 fotki na format 9x13 i odnesem danas u jednu radnju da odradim dve fotografije 9x13. Kada je printerista otvorio fotografije, rekao mi je da ovo nije obična fotografija i da oni to naplaćuju 150din. Kada sam pitao kakva je ako nije obična, dobio sam odgovor da je to "pakovana" fotografija i da to naplaćuju 150din! Naravno, nisam magarac ni ovca i nisam hteo da platim toliko a nije me mrzelo ni da kontaktiram društvo za zaštitu potrošača koje me je uputilo na tržišnu inspekciju, koja opet nije radila posle 15h ali ću ih zvati svakako sutra u toku dana! Зар је твој Canon лошији од његовог? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...