plink 0 Napisano Jul 10, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem tiristor za kompjuter na gsxr-u (1988 god, 750 cc), ili ceo kompjuter po razumnoj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 11, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan niti taj motor ima kompjutet,niti ces naci tiristor za njega... e sad,,,mozda i nadjes tiristorsko paljenje,,,ima limeni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan niti taj motor ima kompjutet,niti ces naci tiristor za njega... e sad,,,mozda i nadjes tiristorsko paljenje,,,ima limeni... Ja imam od 1100r 87god kompijuter i on mi je na peglici ..ali ovo ostalo nista ne razumem kakvo je to tiristorsko paljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 11, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan niti taj motor ima kompjutet,niti ces naci tiristor za njega... e sad,,,mozda i nadjes tiristorsko paljenje,,,ima limeni... Ja imam od 1100r 87god kompijuter i on mi je na peglici ..ali ovo ostalo nista ne razumem kakvo je to tiristorsko paljenje... Ma nema veze.nek se zove i kompjuter,.,. Bitno je da znamo sta mu treba, 100e i resi problem.naso sam u gomili....imam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...