SpaleKG 298 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako:, pre par dana sam prodao svog Hornet-a i zelim da kupim kruzera. Sa svojih 184cm a iz iscitanih iskustava na forumu vidim da mi VN 800 verovatno najvise pasuje. Medjutim, jednostavno ne mogu da svarim tu tanku gumu (zadnju) od jedva 140mm. Pa Dragstar 650 ima gumu 170 pozadi. Pitanje, da li moze da se stavi i da li je to neko vec radio sira guma na postojecu felnu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan E, da, i ako neko ima da ponudi neki kruzer, do 4000 Eura, VN, Dragstar, Shadow, pa mozda i Marauder, tu sam... 065/301-2900 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio 180 na moj Vn i skupio ju je na 160, tako da mi je sad 160 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem, sta znaci gumu 180 sam skupio na 160? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Felna ju je skupila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, odokativnom metodom si zakljucio da je sada 160. Hvala na odgovoru, to je ono sto mi je trebalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Izmerio sam šublerom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog sumnje u tvoju strucnost... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4252 Napisano Jul 9, 2012 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Felna ju je skupila Ali verovatno i povisila,pa je sad mnogo debelo kada se gleda sa strane. Nisam video,ali mi je logicno da je tako. Mozda bi bilo dovoljno da stavis 160. Nju felna ne bi mogla mnogo da skupi. Dobio bi na sirini,a i visina se ne bi mnogo promenila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Jul 9, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da znači a i visine nikad dosta na tom tipu motora, bar je meni ružno kad na oldskul kruzeru vidim niskoprofilnu gumu pa pozadi deluje šuplje i mršavo iz ugla koji je najbitniji. Probaj bridgestone g702, stoji lepo i užim felnama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Jul 10, 2012 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Sve to zavisi od felne,np ja imam gumu od 170 na felni od 6 jota i sade je 195. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Nepisano pravilo je da moze guma +10 sira i da to ne pravi nekih problema, ni u voznji, ni u montiranju. Pitanje je da li sira guma moze fizicki da stane u zadnju viljusku, tj blatobran, a definitivno ako se montira sira guma zna da napravi problem u voznji, menja se povrsina naleganja i ugao, tako da se to ne preporucuje. E sad svasta ljudi rade zarad estetike pa samim tim i odlucuju o tome pa ne ulazim u tu problematiku, a posto se nesto malo bavim gumama za motore ovo je bilo samo sa tehnicke strane.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom. Treba ce mi verovatno ove informacije jer taman sam se odlucio za Dragstar, kad juce probam jedan i razocaram se kako ide. Malo je teze posle Horneta, znam.... Tako da moram da probam VN-a, pa ako zadovolji, morace malo sira guma pozadi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...