954 44 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: fejzer 'iljadu crni Prijavi odgovor kao problematičan Fatbar ACCOSATO potpuno nov,u kutiji,crne boje.Nekoriscen jer je neodgovarajuci za moj motorcikl.Idealno za streetfightere ili naked-e Imaju sajt gde mozete pogledati... ACCOSATO.it Po ceni kostanja ili ga menjam za Ktm-ov volan 064/6860296 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3066 Napisano Jul 8, 2012 ЗЕЉКАМП, 1819 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F 800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kesa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 596 Napisano Jul 9, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan za taj tip kormana potrebni su drugi nosači jer kao što piše fatbar je, deo koji se kači na motor je 28mm a deo na koji se kače ručice je 22mm. nosači su oko 90 eura LSL-ovi. željka ako si gledao ona dva bandita na ušću sivi i plavi, to je fatbar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3066 Napisano Jul 9, 2012 ЗЕЉКАМП, 1819 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F 800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Znam da su potrebni drugi nosaci... Pitao sam za drugara jer on trazi nesto poput ovog. P.S. Nije ž, vec z. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 44 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: fejzer 'iljadu crni Prijavi odgovor kao problematičan nisam stigao da ga slikam ali verujem da na njihovom sajtu mozes realno da ga vidis.. cena 65eur (kutija,racun...ako ti nesto znaci) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 44 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: fejzer 'iljadu crni Prijavi odgovor kao problematičan iz kataloga sa njihovog sajta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 44 Napisano Jul 9, 2012 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: fejzer 'iljadu crni Prijavi odgovor kao problematičan evo i slichica.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...