Jump to content

Moto Zajednica

Skidanje crash bara ???

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 199 postova
  • Motocikl: V-strom DL650

Zdravo,

V-stroma sam kupio sa sve crash barom i poucen od vas sa foruma obratio paznju na vibracije... stvarno se javljaju negde oko 5000 obrtaja... Posto nemam iskustva (nisam ga vozio bez crash bara) samo predpostavljam da su te vibracije od njega.

Procitao sam da je potrebno staviti teflon ili izolir traku tamo gde se spajaju leva i desna polovina crash bara i to je u redu...Ono sto nije u redu je kako ga skinuti obzirom da nema vidljivih srafova (matica), t.j. iste su prekrivene (zasticene) nekim kapicama.

Ne bih da nesto ostetim(da cupam klestima ili srafcigerom te zastitne kapice) pa pitam upucene kako to cudo skinuti?

Evo kako izgleda taj spoj:

post-23193-0-25716100-1341680012_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pravo da ti kazem, mozda i jeste, ja ga nisam posteno ni pogledao :stabre: . Znam samo da mi je na prvi pogled izgedalo nekako ,,pre solidno" ... kao metal a ne plastika... ali provericu sutra, sad je u garazi i bas me mrzi da idem dole... :zdravo:.

Obavljeno :takoje: ... Crash bar skinut i na sastav namotano podosta teflona. Jos nisam probao da li i dalje vibrira isto kao predhodno...cim probam, javljam :zdravo:.

Znaci, operaciju Crash bar, mogu nazvati uspesnom.

Nije da su vibracije skroz nestale (pa mora malo da vibrira i sam motor nezavisno od ove sipke, jel'da?) ali imam osecaj da su se osetno smanjile... cak mislim i da im se promenila frekvenca... nekako kao da su oscilacije sad ucestalije pa sve skupa deluje dosta mirnije... Eto, to je to.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja