MarkoBor 0 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima foruma... Moje ime je Marko imam 25 godina i ljubitelj sam dvotockasa jos iz ranog detinjstva. Kao klinja sa 12 god roditelji su mi na moje veliko insistiranje i dugo ubedjivanje kupili moj prvi motorcic APN-6, da bih posle samo godinu dana kupio BT50N onaj sa punim oklopom(uvek sam voleo pun oklop),, da bih kasnije sa svojih 18 godina kupio stari Kawasakijev primerak GPZ900R, koji sam posle dve godine voznje prodao.Danas ne posedujem motor ali se iskreno nadam da cu uspeti sledece sezone da skupim dovoljno para i kupim u najmanju ruku CBR600RR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draganmeda84 0 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki gsxr750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao jabuko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...