Jump to content

Moto Zajednica

MarkoBor

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

MarkoBor's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. To sto je Apelacioni sud vratio slucaj na ponovno sudjenje ne znaci da ce ubica proci bez kazne ili sa blazom kaznom. Ne kaze se dzabe "slucaj je vracen na ponovno sudjenje". To moze biti vrlo lako i gore po ubicu cak sta vise kazna mu se vrlo lako moze povecati. Jedno mi samo nije jasno, neko je u predhodnom postu gore napisao da je po Krivicnom zakonu kazna za ovo delo od min 5 godina, a ako je okrivljeni bio u alkoholisanom stanju moze moze mu se izreci kazna zatvora i do 10,a kako to da ga oni ga osude na 3!!!!!????? Mafija,pare i kriminal vode ovu drzavu!!!! Zalosno je sto zivimo u tako nezdravoj sredini,zalosno je i za nasu decu!!!!! ISKRENO SAUCESCE PORODICI I PRIJATELJIMA.
  2. Vidim da cu najverovatnije i ja sesti na R6 , ali ajde da ne govorimo u napred. Hvali mi jos malo para, pa kad ih skupim krecem u potragu za nekom babarogom .Honda mi je nekako najlepsa i nekako me najvise vuce, gledam ovih dana oglase i mogu reci da im cene nisu mnogo visoke. Nadam se da cu za 3500-4000 naci Hondin motor u dobrom stanju.Nije mi toliko hitno da ga vozim ove sezone,bicu strpljiv i cekacu da naleti ono pravo. ZX6R mi je isto toliko privlacan kao i Honda, cak sta vise za tu cenu cu moci da kupim mladji ZXR od Honde.Bas se lomim izmedju ova dva primerka, ali kad budem probao i jedan i drugi nadam se da cu tada lako doneti odluku.
  3. Da li jos neko mozda ima koj komentar u vezi ova dva modela??
  4. Hvala na odgovoru, ja sam visok oko 183-4 i tezak oko 85kg, valjda Honda nece biti mala za mene, mislim na gabarit naravno. Ma da cu pogledati i jedan a i drugi pa cu odluciti. Da li je neko mozda imao iskustva sa ovim motorima? Kakvi su za odrzavanje, kako se ponasaju na putu....
  5. Pozdrav svima...Vec duze vreme planiram da kupim motor i verujte da se dvoumim izmedju ova dva modela. Prijatelji me savetuju da je Honda u svakom pogledu bolji primerak od zx-a.Pa bih voleo da cujem i vase misljenje...Nisam bas iskusan bajker tj nemam veliku kilometrazu po drumovima vec duze vreme.Imam 25 godina, i vec pet godina ne posedujem motor inace od 18-te go 20-te godine sam vozio GPZ 900R, a naravno pre toga su se nizali motorcici tipa APN6, BT50N, MZ125...
  6. Pozdrav svim clanovima foruma... Moje ime je Marko imam 25 godina i ljubitelj sam dvotockasa jos iz ranog detinjstva. Kao klinja sa 12 god roditelji su mi na moje veliko insistiranje i dugo ubedjivanje kupili moj prvi motorcic APN-6, da bih posle samo godinu dana kupio BT50N onaj sa punim oklopom(uvek sam voleo pun oklop),, da bih kasnije sa svojih 18 godina kupio stari Kawasakijev primerak GPZ900R, koji sam posle dve godine voznje prodao.Danas ne posedujem motor ali se iskreno nadam da cu uspeti sledece sezone da skupim dovoljno para i kupim u najmanju ruku CBR600RR.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja