semza 59 Napisano Jul 6, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko za prodati polovnu ispravnu kucnu klimu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan možda ja budem prodao moju ali u decembru da bi uzeo veću Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ni to nije lose Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 81 Napisano Jul 9, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan imam ja pingvin prenosivu klimu sa daljinskim iste sve funkcije kao i fiksna klima samo sto ova moze da se premesta iz prostorije u prostoriju, ako te zanima javi se na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Jul 13, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja pingvin prenosivu klimu sa daljinskim iste sve funkcije kao i fiksna klima samo sto ova moze da se premesta iz prostorije u prostoriju, ako te zanima javi se na PP za koliko veliku prostoriju je namenjana ......dali pravi vecu buku od obicne......dali ima crevo koje je predvidjeno da izbacuje topao vazduh napolje iz prostorije?? koliko znam vecina tih klimi zahteva da se nakaci siroko crevo kao na apiratoru i da se izbaci napolje.....dali je to i kod tvoje slucaj?? i daj mi oznaku modela ako nije tesko da pogledam na internetu malo i naravno tvoju cenu mi posalji ili napisi ovde zainteresovan sam ja jer mi treba za garazu ..............hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...