BusMan 2025 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Е до мојега! Што се ниси покварио негде на Криму? sta ima tamo? Kriminalci ... i more, i cice, i planina Ajpjetri, i ... ... al` sad si vec na drugoj strani. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan s obzirom da lezim u krevetu, ne menja stvar gde sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 7, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez dokaza .. Napravi fotku i okaci .. Ovako sve neshto mislim da si ipak ostavio SPOT u rusiji i uhvatio kurs 180 za Grcku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 7, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima li tu neka medicinska sestra? Ipak Rusi prave cuda u medicini a i na jos nekim poljima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan da pojasnim isti problem sam imao i pre tri godine, bio kod doktora i dobio objasnjenje, moze da se resi na dva nacina, jedan je da se isece i izdrenira(u ovom trenutku to nije opcija) i drugi je da se pusti da organizam sam absorbuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez dokaza .. Napravi fotku i okaci .. Ovako sve neshto mislim da si ipak ostavio SPOT u rusiji i uhvatio kurs 180 za Grcku nisam znao da te to pali, ali ako bas insistiras mogu da ti slikam i posaljem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 7, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan EEEE Jebaji ga, Gošo... Sad lepo da nađeš neku dobru medicinsku sestru, da te leči Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 7, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez dokaza .. Napravi fotku i okaci .. Ovako sve neshto mislim da si ipak ostavio SPOT u rusiji i uhvatio kurs 180 za Grcku nisam znao da te to pali, ali ako bas insistiras mogu da ti slikam i posaljem Ne hvala, dovoljno ce biti i autoportret u sobi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre sam sebe da apsorbujes, istecice ti viza. Mozda bolje da udaris taj dren?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre sam sebe da apsorbujes, istecice ti viza. Mozda bolje da udaris taj dren?! ja ne bih ako ne mora da vozim sa ranom na dupetu, a ako cekam da zaraste isti mi ku.. a i kako mi rekose doktori, to ima smisla seci samo u prvih 24h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Jul 7, 2012 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Recepcija ima lijek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jul 7, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eno i Juan Mekgregor je imao nekakve čireve na dupetu. Češao se kad god je davao izjavu za dnevnik. A što se tiče Krima, bolje je što nisi tuda krenuo. Trenutno su tamo poplave. Sedamdeset i nešto mrtvih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Recepcija ima lijek 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jul 7, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Drz' se kolega, zaleci....pa teraj dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 7, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovo su samo dečije bolesti, na početku puta... bolje sada kad imaš hotel u blizini, nego kasnije negde u nekoj nedođiji gde opšte vukovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan 'Бем ли гајде - ставарно поплаве на Криму. Ето видиш Гошо међ' какве чудаке си дошао - свуда жега, а код њих поплаве. Него, нико те не пита: како си регулисао све са болницом или већ којом другом украинском здравственом институцијом? Кол'ко цениш да ћеш још џеџити у Вороњежу и да ли ћеш после тога бити способан за жуљање на мотору? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan po ovim cenama nisam siguran, sta god da bude do ponedeljka moram da palim iz hotela, jer ako ostanem mogu slobodno odma da se vratim kuci jer para za put vise nece biti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma stisni Spot da ti donesu kremu, imaš ono osiguranje valjda 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde bas to da ti se desi. Strasna nezgoda, jer ipak treba dosta kilometara da sedis na motoru, koliko on god bio udoban. Zelim ti brzo ozdravljenje i drzim ti palceve, da se to izdrenira kako treba i da u potpunoisti nestane i ne pravi ti problem vise u daljem putovanju. Svaka sreca nek te prati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 7, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Гошо краљу само лагано..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Jul 7, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se Goso,tenerasi su uz tebe 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 7, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Goso lagano samo, nemoj da se nerviras, odmori se malo... Ko zna zasto je to dobro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 7, 2012 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Turi neki sundjer medj kriske i pun gas !!!! KO SME, TAJ MOZE, KO NE ZNA ZA STRAH, TAJ IDE DALJE !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jul 7, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se Goso!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 8, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan po ovim cenama nisam siguran, sta god da bude do ponedeljka moram da palim iz hotela, jer ako ostanem mogu slobodno odma da se vratim kuci jer para za put vise nece biti Hmm, odokativno, koliko dana ti treba za oporavak? Neka kucna varijanta bi ti ustedela vreme. Ja se izvinjavam sto razmisljam glasno. Jel` ima neko nekoga u Voronježu, barem za logisticku podrsku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...