nikola kle 0 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: knjazevac Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi,nov sam na ovom extar forumu,pa bih zeleo da se predstavim.... Ja sam Nikola Zivic ,dolazim iz Knjazevca. Bajker sam od svoje 10 god. Poceo sam sa raznim tomosovim mopedima,kao i vecina kolega iz Srbije. Kasnije sam presao na Yamahu TDR 125 ,koju sam vozio dobrih 5 god.i koja me je extra slusila! Trenutno posedujem Kawasaki KLE 500, model iz 2005.god. po meni jedan od boljih motora srednje kubikaze.i putnih endura! Zeleo bih da upoznam puno drugova i kolega na ovom forumu! Volim moto skupove ,zurke i druzenje sa bajkerima! Zeleo bih da se upoznam i srecem sa vama na nekim skupovima po nasoj maloj ali lepoj zemnji Srbiji.... I naravno ,druzim na forumu.... POZDRAV SVIMA! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simi1993 2 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: Yamaha fzr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druzee..dobrodosao na forum!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Odličan izbor motora, vidimo se u Gurgusovcu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 71 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao i ne menjaj motor pravi izbor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Jul 12, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao u zajednicu komsija Nikola ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Jul 12, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola kle 0 Napisano Jul 12, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: knjazevac Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari! Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze.Skoro sam bio u Knjazevcu,i vratio se potom starim putem prema Sokobanji. Voznja odlicna,priroda prelepa,skoro bez saobracaja.U jednom delu cak nema ni signala za mobilni. Svima preporucujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola kle 0 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: knjazevac Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da,da extra je ta deonica ,pogotovo magistrala koja prolazi kraj Bovanskog jezera! Stvarno raj za voznju... Pozdrav i tebi druze! Nadam se da cemo se sresti na nekoj voznji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...