misko032 0 Napisano Jul 3, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Ima li ko iz Zajednice ili sire - da hoce da proda GT-250? Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko32 40 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Čačak Motocikl: SUZUKI GS-500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Nedavno sam bio u prilici da izbliza pogledam i probam da provozam GV-250. Do tada nisam bio u prilici da pogledam izbliza ni jedan Hyosung. Iako se nisam bas najbolje snasao u kruzer varijanti, odusevila me je solidnost konstrukcije, izrade i uopste tehnicki detalji, koje Hyosung primenjuje na svojim motociklima. Do sada sam bio iskljucivo Kawasaki zaljubljenik (500Cm/KLE-ER5), ali od sada, sebe vidim i kao zadovoljnog buduceg vlasnika jednog Hyosung GT-250! Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draganpesic 0 Napisano Avgust 20, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ako nisi nasao Hyosung GT-250 evo ti prilike jer prodajem taj motor skoro nov jos u garanciji jer sam ga kupio 10 2010 i presao samo 1133 km izvanredna prilika za 2200 eura Dragan 0600241525 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...