stevo 58 Napisano Novembar 2, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima li mi iko postaviti neki link o ovim koferima ili da mi kaze kakvi su i koliko vrijede slucajno sam nasao 1 polovan pa me zanimaju cijene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 2, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ipak ti je moja preporuka da uzmes Givi(ili Kappa),tko zna sta je sa nosacem kofera ,ne vjerujem da ide na Givi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Novembar 2, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan nema ni na internetu nista samo kacige, nigde nema kofera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...