Satelis 16116 Napisano Jul 7, 2012 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra u 8h na AK kupacke gacke - TU papuce - TU peskir - TU ...nemoj da nema sutra kupanja na 30 i kusur stepeni upucacu nekoga ( Big Rider ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Jul 7, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ...evo se i ja turam na spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 7, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @satelis:bice kupanja ima vise varijanti! Dunav,jezero,Vrdnik,znoj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 7, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja 08.07 ; 1. BigRider 2. burgman75 3. bracabgd 4. Nesa024 5. alexanto 6. fanky 7. Satelis 8. PremieRacing 9. Mića 10.dieselman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Jul 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @satelis:bice kupanja ima vise varijanti! Dunav,jezero,Vrdnik,znoj! Ovo poslednje nemozemo da preskocimo nikako. A ostalo je uzivancija.Vidimo se sutra odo da radim nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukisa 6 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: suzuki Burgman 400 prva ljubav,a sada KLE-mpavi 500 :) Prijavi odgovor kao problematičan jel moguce da se pridruzimo burdjan i ja sa kle 500,mi bi krenuli iz pezosa u 9:30!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto kalpak 4 Napisano Jul 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 55 postova Lokacija: vrbas Motocikl: AA 500 Prijavi odgovor kao problematičan SREĆOM MI DISELMAN OSVETLAO OBRAZ , DA BAR ON IDE AKO JA NEIDEM !!POKRAINA VRBAS STIŽE !!!!:moto3::moto3::moto3::moto3::moto3::moto3: I BEZ SLIKA SE NVRĆITE KUĆI !!! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 7, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel moguce da se pridruzimo burdjan i ja sa kle 500,mi bi krenuli iz pezosa u 9:30!? kod nas su svi dobrodosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Jul 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan jel moguce da se pridruzimo burdjan i ja sa kle 500,mi bi krenuli iz pezosa u 9:30!? taman da iscimamo srdjana da se vrati na bugija zeko jel se vidimo sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 7, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan dajem sve od sebe.....sad sam dosao iz ordinacije....... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zeko, ciljaj sutra zaustavna mesta sa leve strane.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan E, skontao sam malopre da nemam niciji kontakt tel... Nadam se da ce sve biti u redu i da necete zaboraviti na mene, pumpa u Petrovaradinu a ako neko procita temu pred polazak evo mog telefona 064 364 88 11 Odo' do grada da vi'm s'a ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukisa 6 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: suzuki Burgman 400 prva ljubav,a sada KLE-mpavi 500 :) Prijavi odgovor kao problematičan ok,jel stoji onda na pumpi u pezosu u 9:30? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Jul 7, 2012 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan onda nas cekaj kod pumpe petrol (bivsi kovac) u petrovaradinu oko 9.30h - to vazi za sve koji nece u Indjiju!!! Ako ti je pezos Petrovaradin, onda da - vazi! Vidimo se kod vec pomenute pumpe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukisa 6 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: suzuki Burgman 400 prva ljubav,a sada KLE-mpavi 500 :) Prijavi odgovor kao problematičan onda nas cekaj kod pumpe petrol (bivsi kovac) u petrovaradinu oko 9.30h - to vazi za sve koji nece u Indjiju!!! Ako ti je pezos Petrovaradin, onda da - vazi! Vidimo se kod vec pomenute pumpe jeste vidimo se tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 7, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Svi su dobrodosli kod nas!!! Sto nas je vise to bolje!!! Vidimo se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4938 Napisano Jul 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad stigoh sa svadbe. Vidimo se ujutro ispred SPENS-a u 8:30 h. Atlantic prede u garaži nestrpljiv da se protegli... MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A jel to danas ? Nedelja 08.07 1. BigRider 2. burgman75 3. bracabgd 4. Nesa024 5. alexanto 6. fanky 7. Satelis 8. PremieRacing 9. Mića 10.dieselman 11.Djuxy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4938 Napisano Jul 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...Djuro - mafijo... Ajmo princeze: USTAJANJEEEE!!! Nemo' da se kasni pa da Vas čekamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 8, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dosao pre nekih sat vremena kuci sa ture!!! Bilo je jako,jako dobro van svih mojih ocekivanja!!! 16 motora u pocetku a pole se prikljucio i jos jedan AA sa novim auspuhom(svi znamo ko je!!!) Bilo je kupanja,jako dobre voznje jedino mi zao kolege burgmana75 opet ga j..o CVT!!! Zeka nije pao danas!!!MAXI pozdrav svima!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukisa 6 Napisano Jul 8, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: suzuki Burgman 400 prva ljubav,a sada KLE-mpavi 500 :) Prijavi odgovor kao problematičan bilo je extra,hvala momci na kvalitetno provedenom danu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4938 Napisano Jul 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ništa vam ne verujem - hoću fotke da vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dosao pre nekih sat vremena kuci sa ture!!! Bilo je jako,jako dobro van svih mojih ocekivanja!!! 16 motora u pocetku a pole se prikljucio i jos jedan AA sa novim auspuhom(svi znamo ko je!!!) Bilo je kupanja,jako dobre voznje jedino mi zao kolege burgmana75 opet ga j..o CVT!!! Zeka nije pao danas!!!MAXI pozdrav svima!!! Nije Zeka pao al je opet s*eb'o Atlantica! I smeta mu moj auspuh Iako sam dzabe nosio stvari za kupanje, bilo je super druzenje, zezanje, i naravno voznja. I hvala kolegama koje su mi skrenule paznju na to da mi je malo pustila zadnja guma, zato mi je tresao volan kad ga pustim.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci i jedna devojka, danas mi je bilo ekstra drago mi je sto sam vas upoznao,nadam se ponovnom druzenju da vas jos bolje upoznam a evo i dokaza da ne bude prozivke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se drugoj devojci koja je na zalost dosla na kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...