pedjafzr 44 Napisano Jul 1, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslow kaze potrebne su mi nalepnice za hondu 929 rr u owoj boji,i iste kao na slici... http://www.sportbikerider.us/Index.cfm?Go=SP&ID=460325&CFID=47085548&CFTOKEN=c16f632d75f63a9d-A2E4C3B8-B2D8-E42A-F3888249630744E5&jsessionid=84304e4ef6fc2d0787164c4921275c7b2622 Swe nalepnice sto vidite na slici su mi potrebne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Jul 1, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan pre nekog vremena sam se raspitivao za nalepnice ali je u pitanju bio jedan stariji Kawasaki. Receno mi je da JEDNA STRANA moze da iskosta i 300 evra ... pa ti vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jul 2, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da li onda moze da mi uradi neko ,a da to bude priblizno kao sa slike,da nema prelaza koji se mogu osetiti rukom,i slicno,da barem lici na fabricku... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Jul 2, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pretrazi malo forum... Ima i telefona i adresa i svega. Ako se ne varam u blizini Karadjordjevog parka jedna gospodj(ic)a se bavi tim stvarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 2, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Treba da skenitas nalepnice ili da ih slikas pa obradis u PSu ili kako god mozes i umes da ih nabavis u elektronskoj formi, i onda da ih oshtampas kod ovih momaka u Zemunu, Predrag 064 254 97 93 To ti je profi i najjeftinija varijanta moguca, samo treba da ih nabavis u elektronskoj formi.. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 571 Napisano Jul 2, 2012 Zainteresovan, 476 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, vidi na ovom linku http://www.kupindo.c...or-honda-cbr-rr Pitaj čoveka preko poruke (Postavi pitanje članu), možda može da ti uradi ili nabavi baš te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 571 Napisano Jul 2, 2012 Zainteresovan, 476 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan A ima ga i ovde u oglasima baš ono opširnije pa probaj http://oglasnik.bjbikers.com/ads/nalepnice-za-motor-honda-cbr-rr/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Jul 3, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi hwala svima zowem sutra pa javljam sta je bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Jul 4, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brate nazovi Sinišu iz Futoga 0641500797 , radio mi je par puta neke stvari i moj motor je ceo lepio u foliju, uđi u moju galeriju pa pogledaj. Siniša je majstor na kvadrat , a opet sa druge strane za svačiji džep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...