bigbad86 825 Napisano Decembar 14, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno veliki pomak u izgledu! Pomalo lici na Triumph Tiger sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 14, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan A najgore je sto kolenima kacis cilindre a to moze biti jako veselo kad se ugreju... ma milina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Decembar 14, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A najgore je sto kolenima kacis cilindre a to moze biti jako veselo kad se ugreju... ma milina Jel mislis da je BMW-u bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Decembar 14, 2010 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Uz novi dizajn aerodinamičnih oplata ABS dolazi kao serijska oprema. Takođe i instalacija za grijanje ručki i navigaciju dolazi kao serijska oprema. Prednja guma je dimenzija 110/80-19, a zadnja 150/70-17. Prednji diskovi broje prečnik od 320 mm dok je štap prednje viljuške prečnika 50 mm. Pomenimo da je prednje, baš kao i zadnje vješanje podesivo po svim parametrima. Ne treba pominjat da je sva ta roba (vješanje, kočnice, točkovi) roba sa potpisom. Sam pogonski agregat je dobro poznat, vazdušno-uljno hlađen u V konfiguraciji sada sa drugačijom bregastom osovinom i dvije lambda sonde, na svaku izduvnu granu po jedna (prije spajanja izduvnih grana). Na taj način se posebno obrađuju podaci iz svakog cilindra ponaosob. Rezultat svih tih izmjena na motoru je direkniji odziv na gas, kao i razvijanje obrtnog momenta u nižim i srednjim obrtajima. takođe je smanjena emisija štetnih gasova tako da ovaj motor sa lakoćom zadovoljava Euro 3 norme. NTX je više orjentisan na makadam za razliku od običnog Stelvia no ne razlikuju se puno osim u nekim detaljima. Npr. NTX ima žibčane felne za razliku od običnog sa felnama od aluminijuma. Zbog svoje makadamske orjentacije NTX je izloženiji padovima pa u seriji dolaze štitnici motor, uljne pumpe i cilindarskih glava (crash bar). Aluminijski koferi, halogena lampa, GPS navigacija, štitnik kardana, grijanje ručki kao i ostala oprema je na dugačkom spisku dodatne opreme koja se nudi uz Stelvio i Stelvio NTX. Zbog dodatne opreme Stelvio NTX će biti skuplji te se stoga bez doplate za Stelvio nudi opcija da se umjesto aluminijskih uzmu klasične felne kakvim je opremljen model Stelvio NTX. Činim se da su ovim redizajnom otklonili slabe tačke starog stelvia. Da li je to dovoljno za borbu sa konkurencijom? Tehnički podaci za Moto Guzzi Stelvio: Motor: V2 Zapremina: 1.151 ccm Snaga: 102 KS pri 7.000 o/min. Obrtni moment: 110 Nm pri 5.500 o/min. Mjenjač: 6 brzina Težina: 251 kg Rezervoar: 32 l Visina sjedišta: 82-84 cm Ubrzanje do 100 km/h: - s Max. brzina: - km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 14, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan A najgore je sto kolenima kacis cilindre a to moze biti jako veselo kad se ugreju... ma milina Jel mislis da je BMW-u bolje? Zapravo da, vozio sam oba i kod GS-a je to mnoogo bolje reseno iako i njemu strce klipovi. Kod GS-a je bolja ergonomija... barem meni jer imam dva metra nadmorske visine i umem to da cenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran c 16 Napisano Decembar 15, 2010 U prolazu, 28 postova Motocikl: BMW Dakar 650GS Prijavi odgovor kao problematičan @abdulah100k Delim misljenje. Velikog Gs-a sam imao, a ovu nakazu vozio cca 100km. Sasvim dovoljno da se oseti ogromna razlika. Ovo jedino da vozis kao zaposleni u Guzzi-ju, cisto zbog velikih rabata za zaposlene. Cini mi se da ga ni u tim okolnostima ne bih uzeo u obzir. G. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 15, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan @abdulah100k Delim misljenje. Velikog Gs-a sam imao, a ovu nakazu vozio cca 100km. Sasvim dovoljno da se oseti ogromna razlika. Ovo jedino da vozis kao zaposleni u Guzzi-ju, cisto zbog velikih rabata za zaposlene. Cini mi se da ga ni u tim okolnostima ne bih uzeo u obzir. G. Sve je stvar ukusa, mozda sam pristrasan ali ovo je meni Abdulaha razumem u potpunosti, definitivno nije za ljude preko 190cm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran c 16 Napisano Decembar 15, 2010 U prolazu, 28 postova Motocikl: BMW Dakar 650GS Prijavi odgovor kao problematičan @dzolaja U potpunosti se slazem da je sve stvar ukusa i licnih afiniteta. doduse, i ja sam skoro 2 metra visok. Ipak, ne verujem da bi ovaj bajk mogao da "goni" neko ko je preterano nizak. pozdrav G. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6041 Napisano Decembar 15, 2010 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 'oću da radim u Guzzi-ju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...