farmaceut 25 Napisano Jun 30, 2012 U prolazu, 77 postova Lokacija: Žabljane, Vucje, Srbija Motocikl: Sprint Prince 125 i Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! uzeo sam ovu navigaciju i hteo bih da je postavim na Princu 125 ali joj baterija nije jača strana te sam mislio da iz instalacije izvedem i zakačim ulaz autoupaljača i da kad koristim navigaciju prikačim tu napon. e sad sam u dilemi jer mi jedan prijatelj reče da navigacija vuče dosta struje i da ću imati problema na motoru. akumulator mi je 12/9Ah. posavetujte me šta činiti i jel prijatelj u pravu (ako jeste šta može da mi bude motoru) neće li da crkne alternator- pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 632 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bez brige! Nece ti nista crci,samo se potrudi da kada ti motocikl ne radi ugasis i punjac jer ce u tom slucaju prazniti akumulator pa ako je slabiji moze ti prilikom starta praviti problem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 564 Napisano Jun 30, 2012 drrmrr, 736 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Imam navgear i instaliran igo, bas treba da idem da azuriram mape... Pocela da brlja, mada zakon u odnosu na Garmin i njihove mape. ( mala mesta su sva obelezena ). Reinstal reshava sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farmaceut 25 Napisano Jul 1, 2012 U prolazu, 77 postova Lokacija: Žabljane, Vucje, Srbija Motocikl: Sprint Prince 125 i Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Stevanu i gvozdenu na savetima i podršci. Ovih dana montiram autoupaljač i kačim navigaciju. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...