ratnick 2 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha XTZ 750 ST :-) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo! Jutros sam prodao svoj TDR, pa bih hitno da pazarim nešto drugo, jače Gledam po oglasima i naletim na yamahu xtz 660 tenere 1994, evo linka od tog oglasa, pa ako neko nešto zna onjoj konkretno ili uopšteno da me posavetuje, unapred zahvalan Ima još jedan link, donji, mislim da je ista mašina u pitanju.... http://www.polovniautomobili.com/oglas2292165/yamaha_xt_660_tenere/ http://www.mojauto.rs/polovni-motori/989703_Yamaha_2664_XTZ_1994_god Vredi li to i kako vam se čini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za konkretne primerke al sam vozio takvu teneru oko tri godine. Izuzetan motor za sve terene i kao putni al za jednu osobu il dve lakse.Lako se vozi,dobro poteze, nema kvarova niti velikih vibracija s obzirom da je jedan cilindar. Toplo ga preporucujem mislim da je broj jedan u klasi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja je vozim vec 3 godine i ne pada mi na pamet da je menjam. Odlican motor veoma neunistiv ja je vozim 50/50 i sasvim zadovoljava moje potrebe. U sustini MICALEXC je sve lepo napisao. Jedino ako je uzmes obavezno stavi veci vizir zbog vetra. Cini mi se da su u ovim oglasima pogresili snagu jer moja ima 48ks/35kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1261 Napisano Jul 1, 2012 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Da to je isti motor. Ja sam ga hteo uzeti u jesen 2010. ali je covek drzao cenu (tada je bila malo veca) i nije bio spreman na bilo kakav kompromis. Ja sam je samo jednom video na kratko i bila je u OK stanju. Sada ne znam u kakvom je stanju a i nesto ga ne vidjam da se voza po Backoj Palanci i okolini. Mislim da ovde ima par forumasa palancana koji malo bolje poznaju ovaj motor pa se nadam da ce se i oni uskoro javiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratnick 2 Napisano Jul 1, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha XTZ 750 ST :-) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Upravo zato sam i postavio temu, u nadi da će neko iz okoline da zna o kom motoru se radi i kakav je...Mada sam se u međuvremenu čuo sa tim likom i on kaže da ima više motora, tako da me je to malo zaustavilo jer se možda radi o nekom preprodavcu...a možda i nije?! On tvrdi da je ona u ekstra stanju i da vredi da dođem iz Kg-a i pogledam je, ipak mi je prilično daleko da je samo pogledam, zato i postavih ovu temu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...