Jump to content

Moto Zajednica

Informacija za XTZ 660 tenera

Recommended Posts

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750 ST :-)

Pozdrav društvo!

Jutros sam prodao svoj TDR, pa bih hitno da pazarim nešto drugo, jače :) Gledam po oglasima i naletim na yamahu xtz 660 tenere 1994, evo linka od tog oglasa, pa ako neko nešto zna onjoj konkretno ili uopšteno da me posavetuje, unapred zahvalan :)

Ima još jedan link, donji, mislim da je ista mašina u pitanju....

http://www.polovniautomobili.com/oglas2292165/yamaha_xt_660_tenere/

http://www.mojauto.rs/polovni-motori/989703_Yamaha_2664_XTZ_1994_god

Vredi li to i kako vam se čini...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 456 postova
  • Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO

Ne znam za konkretne primerke al sam vozio takvu teneru oko tri godine. Izuzetan motor za sve terene i kao putni al za jednu osobu il dve lakse.Lako se vozi,dobro poteze, nema kvarova niti velikih vibracija s obzirom da je jedan cilindar. Toplo ga preporucujem mislim da je broj jedan u klasi .

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: XTZ660

Ja je vozim vec 3 godine i ne pada mi na pamet da je menjam. Odlican motor veoma neunistiv ja je vozim 50/50 i sasvim zadovoljava moje potrebe. U sustini MICALEXC je sve lepo napisao. Jedino ako je uzmes obavezno stavi veci vizir zbog vetra. Cini mi se da su u ovim oglasima pogresili snagu jer moja ima 48ks/35kw.

• Zainteresovan, 926 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0

Da to je isti motor.

Ja sam ga hteo uzeti u jesen 2010. ali je covek drzao cenu (tada je bila malo veca) i nije bio spreman na bilo kakav kompromis. Ja sam je samo jednom video na kratko i bila je u OK stanju. Sada ne znam u kakvom je stanju a i nesto ga ne vidjam da se voza po Backoj Palanci i okolini. Mislim da ovde ima par forumasa palancana koji malo bolje poznaju ovaj motor pa se nadam da ce se i oni uskoro javiti.

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750 ST :-)

Hvala!

Upravo zato sam i postavio temu, u nadi da će neko iz okoline da zna o kom motoru se radi i kakav je...Mada sam se u međuvremenu čuo sa tim likom i on kaže da ima više motora, tako da me je to malo zaustavilo jer se možda radi o nekom preprodavcu...a možda i nije?! :staa: On tvrdi da je ona u ekstra stanju i da vredi da dođem iz Kg-a i pogledam je, ipak mi je prilično daleko da je samo pogledam, zato i postavih ovu temu....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja